Gość: gosia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.12.02, 18:18 Chciałabym wybrać sie na karnawał do Wenecji. Poszukuję wszelkich informacji. Czy w ogóle warto a jesli tak, to z jakim biurem. Z góry dziekuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: migueluski Re: KARNAWAŁ W WENECJI IP: 202.97.171.* 14.12.02, 09:40 Warto, jedz koniecznie pojedz na wlasna reke, spokojnie znajdziesz hotel zwiedzanie samemu bez problemow jest slicznie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acton Re: KARNAWAŁ W WENECJI IP: *.w / *.net.pl 15.12.02, 03:24 Jestem absolutnym wrogiem biur podróży. Jedź na własną rękę. Teraz są zniżki autokarowe do Włoch, możesz coś znaleźć. Co do noclegu, to nie wiem. W Wenecji nie nocowałem, tylko w Veronie (też warto zahaczyć). Odnośnie Wenecji, to jakoś nie przypadła mi do gustu, chyba ze względu na masę bażantów (czyt. turystów). Nie sądzę, by można to miasto nazwać romantycznym, raczej komercyjnym kiczem, w dodatku brudnym, w którym miejscowi próbują wydusić z turysty ostatnie grosze. Wenecję proponuję zwiedzić poza jakimkolwiek sezonem turystycznym. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: KARNAWAŁ W WENECJI 15.12.02, 20:14 Mam generalnie takie zdanie jak moi przedmowcy (albo przedpiszcy), tylko dorzuce drobna uwage do wypowiedzi Actona, a mianowicie ze karnawalu w Wenecji nie da sie zobaczyc poza sezonem:))))))) Warto wiec zagryzc zeby, nie zauwazac bazantow i uzbroic sie w duza cierpliwosc:) Odpowiedz Link Zgłoś