Dodaj do ulubionych

do admina- Korsyka

IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 02.01.03, 17:30
proponuje przeniesc list o Korsyce do osobnego forum, jest juz ponad 400
listow.
Obserwuj wątek
    • monw Re: do admina- Korsyka 06.01.03, 09:29
      Cześć Zanko,

też tak napisałam ale chyba ADMIN ma to gdzieś...no gdyby był wątek Francja i
      Korsyka lub do Francji przez Korsykę lub też ...* (*wpisać dowolne zaczynające
      się od FRANCJA) to może byłby wyróżniony ale Korsyka...wiesz mało "modny"
      kierunek turystyczny.
      Większość woli wieżę Eiffla, krzywą wieżę, Prater czy eleganckie sklepy z
      tonami ciuchów w dzielnicy Montmarte niż urokliwe wioski korsykańskie.
      Jak wiesz ja tam jeszcze nie dotarłam dlatego chęć zobaczenia Korsyki osiąga
      już u mnie apogum (ale to tak na marginesie)

Pozdrowienia

Monika
    • Gość: 68711432 kontrwniosek IP: proxy / 62.29.253.* 06.01.03, 10:17
      mi to nie przeszkadzało, że jest taki wielki wątek. Zajrzałem do niego raz i
      drugi żeby zobaczyć o co tam chodzi, raczej się nie zainteresowałem, i to tyle.
      Co z tego, że od paru tygodni utrzymuje się na górze i że pisze tam raczej
      ograniczona liczba korespondentów? Taka jest formuła tego forum.

Rozumiem że byłby problem, jeśli załadowanie strony z wątkami trwałoby bardzo
      długo przez ten jeden, gruby wątek. Ale o ile wiem to dopóki nie wejdziesz do
      wątku, ilość postów nie ma znaczenia. Więc ta masa korespondencji raczej nie
      podbijała nikomu rachunku telefonicznego.

A teraz trochę się zaniepokoiłem. Wątek, o ile wiem, był dość sympatyczny, więc
      na Oślą Ławkę się nie kwalifikował. To jakim prawem ktoś decyduje za autora i
      korespondentów, gdzie ma wątek być przeniesiony? A jeśli to będzie precedens? A
      co jeżeli Twój czy mój wątek ktoś uzna za mało pasujący i gdzieś przeniesie?

Zgłaszam kontrwniosek o przywrócenie Korsyki.
      • Gość: zanka Re: kontrwniosek IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 06.01.03, 13:03
        > A teraz trochę się zaniepokoiłem. Wątek, o ile wiem, był dość sympatyczny,
        więc
        >
        > na Oślą Ławkę się nie kwalifikował. To jakim prawem ktoś decyduje za autora i
        > korespondentów, gdzie ma wątek być przeniesiony? A jeśli to będzie precedens?
        A
        >
        > co jeżeli Twój czy mój wątek ktoś uzna za mało pasujący i gdzieś przeniesie?
        >
        > Zgłaszam kontrwniosek o przywrócenie Korsyki.

jeju, jeju, jeju. zglosilam wniosek bo jesli jest tylu respondentow to moze
        sensownie byloby wciagnac korsyke na gore- latwiej szukac. jesli cypr ma mniej
        respondentow to o co chodzi. a poza tym wniosek byl wypowiedziany raczej na
        luzie. gdybym miala to nawet bym w zwiazku z tym wypila szklaneczke
        korsykanskiego winka. nie mam zamiaru nikomu niczego narzucac, w zwiazku z czym
        w tej sytuacji mowienie o prawach itp. jest mocno naciagane. proponuje
        wycieczke na Korsyke aby nabrac troche luzu, pozytywnego myslenia i nie
        traktowania wszystkiego w kategoriach musu.
        zycze wiekszego dystansu.
        pozdrawiam.::::::))))))))))))))))))))))))))))
        • Gość: Monika Re: kontrwniosek (do Zanki) IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 14:12
          Hi,

Twoje przemyślenia uważam,że są sensowne i dobrze,że napisałaś taki wątek...
          Tylko czemu ADMIN tego jeszcze nie zauważył.
          Uważam,że wątek korsykański powinien zajmować miejsce obok Paryża...co Ty na to?
          Uważasz,że to wystarczajeco godne miejsce dla Korsyki?

Monika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka