Gość: beata IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 13:51 SZUKAM KOMPANA DO WYJAZDU DO AUSTARLI W CELACH NAUKI ,CZY KTOŚ MYSLI POWĄŻNIE O WYJEŻDZIE TAM A NIE MA NIKOGO ZNAJOMEGO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata Re: AUSTRALIA - KTO CHCE WYJECHAĆ? IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 12:27 Jak nie chcecie jechać to może wiecie chociaż gdzie mam szukać takich osób???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: AUSTRALIA - KTO CHCE WYJECHAĆ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 20:53 Lece do Sydney we wtorek 11.02 na kurs jezykowy. Jesli masz jakies pytania, to pytaj; Polecam ci strone www.eduau.pl kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: AUSTRALIA - KTO CHCE WYJECHAĆ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 20:56 kilka watkow nizej na tym forum, jest dosc obszerna relacja chlopaka, ktory jest teraz w Australii. Mam nadzieje ze sie nie zniechecisz po lekturze. Ale zanim wyjedziesz dowiedz sie jak najwiecej i plusow i minusow , zebys potem nie byla rozczarowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEATA Re: AUSTRALIA - KTO CHCE WYJECHAĆ? IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 22:45 dzieki za odpowiedz , ja jade jesienią do Sydney do takiej szkoły" Sydeny college of english " na kurs bo usze jeszcze zdac mature najpierw. Fajowo masz że juz wyjeżdzasz i na pewno sie cieszysz , a masz tam kogos znajomego?? Mam do Ciebie malutką prośbe ; a mianowicie jak już tam pojedziesz to możesz czasmi pisać do mnie jak tam jest ???Tutaj na forum wiele osób wypowiada sie na temat Australii ale niestety każdy co innego sądzi .A co jest prawdą ? Kto to wie ?? A ty jedziesz z jakiegoś biura pośrednictwa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: AUSTRALIA - KTO CHCE WYJECHAĆ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 21:34 nie korzystam z uslug zadnego biura. zalatwianie wszystkich formalnosci jest dziecinnie proste, jesli oczywiscie znasz troche angielski. podaj mi swoj adres emalowy, tak bedzie latwiej korespondowac. pozdrawiam, kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: AUSTRALIA - KTO CHCE WYJECHAĆ? IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 23:00 orcas@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś