Dodaj do ulubionych

AUSTRALIA - KTO CHCE WYJECHAĆ?

IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 13:51
SZUKAM KOMPANA DO WYJAZDU DO AUSTARLI W CELACH NAUKI ,CZY KTOŚ MYSLI POWĄŻNIE
O WYJEŻDZIE TAM A NIE MA NIKOGO ZNAJOMEGO?
Obserwuj wątek
    • Gość: beata Re: AUSTRALIA - KTO CHCE WYJECHAĆ? IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 12:27
      Jak nie chcecie jechać to może wiecie chociaż gdzie mam szukać takich osób????
      • Gość: kasia Re: AUSTRALIA - KTO CHCE WYJECHAĆ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 20:53
        Lece do Sydney we wtorek 11.02 na kurs jezykowy. Jesli masz jakies pytania, to
        pytaj;
        Polecam ci strone www.eduau.pl

kasia
    • Gość: kasia Re: AUSTRALIA - KTO CHCE WYJECHAĆ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 20:56
      kilka watkow nizej na tym forum, jest dosc obszerna relacja chlopaka, ktory
      jest teraz w Australii.
      Mam nadzieje ze sie nie zniechecisz po lekturze. Ale zanim wyjedziesz dowiedz
      sie jak najwiecej i plusow i minusow , zebys potem nie byla rozczarowana.
      • Gość: BEATA Re: AUSTRALIA - KTO CHCE WYJECHAĆ? IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 22:45
        dzieki za odpowiedz , ja jade jesienią do Sydney do takiej szkoły" Sydeny
        college of english " na kurs bo usze jeszcze zdac mature najpierw. Fajowo masz
        że juz wyjeżdzasz i na pewno sie cieszysz , a masz tam kogos znajomego??
        Mam do Ciebie malutką prośbe ; a mianowicie jak już tam pojedziesz to możesz
        czasmi pisać do mnie jak tam jest ???Tutaj na forum wiele osób wypowiada sie na
        temat Australii ale niestety każdy co innego sądzi .A co jest prawdą ? Kto to
        wie ??
        A ty jedziesz z jakiegoś biura pośrednictwa???
        • Gość: kasia Re: AUSTRALIA - KTO CHCE WYJECHAĆ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 21:34
          nie korzystam z uslug zadnego biura. zalatwianie wszystkich formalnosci jest
          dziecinnie proste, jesli oczywiscie znasz troche angielski.
          podaj mi swoj adres emalowy, tak bedzie latwiej korespondowac.

pozdrawiam,
          kasia
          • Gość: beata Re: AUSTRALIA - KTO CHCE WYJECHAĆ? IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 23:00
            orcas@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka