Gość: bigo IP: *.astermedia.pl 14.02.03, 19:20 Chcę jechać w sierpniu na Gran Canarię. Mam pytanie, które miejsce wybrac , co polecacie i gdzie warto pojechać będąc na miejscu. Serdecznie dzięki !!! Paweł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorota Re: GRAN CANARIA !!! IP: 213.76.142.* 15.02.03, 11:43 To zależy co lubisz! Byłam na Gran Canarii przez dwa tygodnie w miejscowości Playa del Cura. Trzeba przyznać, że miejscowość nie była zbyt rozrywkowa, ale stanowiła świetną bazę wypadową do innych miejsc. Szczególną zaletą była bliskość Puerto de Mogan - chyba najpiękniejszego miasteczka na wybrzeżu (oczywiście miom zdaniem). Jeśli natomiast chcesz się bawić i bawić bez ustanku to tylko Playa del Ingles, no i może niektóre hotele w Maspalomas (te, które nie są położone w dużej odległości od morza). Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: GRAN CANARIA !!! IP: *.acn.pl 15.02.03, 12:16 Ja byłam w Playa de Ingles.Rzeczywiście, miejsc rozrywki nie brakuje,ładna plaża i promenada nadmorska.Odradzam jednak hotele ** w centrum- kupa niemieckiej i angielskiej hołoty, która urządza burdy na korytarzach o 3 nad ranem,a obsługa nie reaguje.Jak Playa de ingles-to tylko hotele od *** w górę.Bardzo fajne jest również przedmieście Playa de Ingles-San Augustin, cisza , spokój i piękne hotele. Odpowiedz Link Zgłoś