Gość: gerdi IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 21:10 Był kotoś we Włoskim Livigno?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mada Re: Livigno IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 21.03.03, 09:17 Oj, byl, byl i to juz trzy razy. Niebo dla narciarzy - rewelacyjne trasy, super knajpki, w butach pod wyciag na jedna i druga strone doliny, no i te widoki. mada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerdi Re: Livigno IP: 213.186.71.* 21.03.03, 11:46 Gość portalu: mada napisał(a): > Oj, byl, byl i to juz trzy razy. Niebo dla narciarzy - rewelacyjne trasy, super > > knajpki, w butach pod wyciag na jedna i druga strone doliny, no i te widoki. > mada A ceny???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerdi Re: Livigno IP: 213.186.71.* 21.03.03, 15:41 A co dla niejeżdżących na nartach? Co w okolicy ciekawego można obejrzeć? Cudeńka natury? Jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piaurte Re: Livigno IP: 1.0.4.* 21.03.03, 12:26 byłem dwa razy w latach 98-99. wspaniale (początek marca 98) zimno jak cholera (początek lutego 99) ceny? strefa wolnocłowa więc i ceny nieprzyzwoicie niskie, np.benzyna w cenie polskiej. trasy w samym livigno - dwie góry po obu stronach miasta, jest gdzie jeździc niedaleczko można przejechac sie do bormio, po drodze izolacja, dalej santa catherina. zachęcam pozdr pi a może curie skłodowska też?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Livigno IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.03, 23:54 goraco polecam, przy okazji zrobisz udane zakupy bo Livigno to raj dla zakupow:) tylko uwazaj na granicy jesli jedziesz przez Szwajcarie, bo nie lubia tam Polakow:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Livigno IP: 213.186.71.* 25.03.03, 11:15 Gość portalu: gabi napisał(a): > goraco polecam, przy okazji zrobisz udane zakupy bo Livigno to raj dla > zakupow:) tylko uwazaj na granicy jesli jedziesz przez Szwajcarie, bo nie lubia > > tam Polakow:)) A co sie kuouje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Livigno IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 22:09 tam jest tax free- alkohol, perfumy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Livigno IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 15:07 Gość portalu: gabi napisał(a): > tam jest tax free- alkohol, perfumy... A sprzęt sportowy , ubranka, i Hi-Tech? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Livigno IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.03, 00:12 wpisz w wyszukiwarce livigno i otrzymasz strony. nie mam ich pod reka, wiec musisz poszukac. w livigno kupisz WSZYSTKO! ja przywiozlam aparat cyfrowy, buty, alkohol, perfumy, slodycze... itp nawet na str int sa linki"duty free shop" wiec od razu sie zorientujesz co tam jest. a kiedy jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Livigno IP: 213.186.71.* 31.03.03, 09:57 Gość portalu: gabi napisał(a): > wpisz w wyszukiwarce livigno i otrzymasz strony. nie mam ich pod reka, wiec > musisz poszukac. w livigno kupisz WSZYSTKO! ja przywiozlam aparat cyfrowy, > buty, alkohol, perfumy, slodycze... itp nawet na str int sa linki"duty free > shop" wiec od razu sie zorientujesz co tam jest. a kiedy jedziesz? Chcę sie wybrać w pierwszej połowie lipca, pooglądać krajobrazy..., ponoć niezłe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciejK Re: Livigno IP: *.radiomerkury.pl 23.04.03, 19:41 Mam pytanie o te ceny-konkretnie aparatów cyfrowych ew. kamer - jaka jest oszczędnosć w stosunku do cen polskich -nie chodzi mi o dokładne ceny ale taki rzad wielkosci. Wybieram sie do Wloch ale na wybrzeże i dalej na Korsykę myślę tez o zakupie aparatu. Może więc polącze przyjemne z pożytecznym tylko czy oplaca sie zjeżdżać do Livigno? PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: Livigno IP: 1.0.4.* 24.04.03, 08:40 dzien dobry, zastałem jolke? ceny są negocjowalne!! mozesz spokojnie policzyc 20% mniej niż w polsce. no i zatankujesz full tank za pół darmo pozdr pi Odpowiedz Link Zgłoś