Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

livigno st moritz

IP: *.lanet.waw.pl 22.02.15, 15:07
    Czesc, zglebiam problem transferu miedzy tymi miejscowosciami.

Z tego co widze sa busy prywatne. Mozna tez podjechac do kolejki.

Ile to zajmie czasu?

Ktos ma jakes doswiadczenia?

Pozdro
    ec
    Obserwuj wątek
      • m_ac Re: livigno st moritz 23.02.15, 08:16
        www.livigno.eu/en/public-transports
      • zolviu Re: livigno st moritz 23.02.15, 17:19
        ja bralbym - zreszta bralem - auto
        samo st.moritz to sa conajmniej 3 tereny, ju bylem w grudnio, chodzily corvgilla i corvatsch. i oba zdecydowanie warte odwiedzenia, troche zdjec masz u mnie w galerii. karnet masz za pol ceny jesli masz alta valteline ale to pewnie juz wiesz. wg mnie chociaz ledwo liznalem to high level alpejski. mi lepiej podeszla corvgilla
        rozumiem ze wybierasz sie do livignio :) serdeczne wyrazy wspolczucia :p naprawde nie zaluj i wez duzy karnet, bormio zajebiste, st.caterina tez niczego sobie. isolacci nie ujezdzalem. generalnie na tydzien 1 dzien livigno jedna stronya, drugi dzien druga, st.caterina. bormio isolaccia i na jeden wlasnie st.moritz i bedzie pan zadowolony :)
        zdrówka
        • ewangelizator_carvingu Re: livigno st moritz 23.02.15, 17:53
          dzieki żółwiu za info, szkoda ze nie odpowiedziałeś na pytanie ;)

niestety bez auta bo wyjazd jest służbowy, Livigno musi byc i basta, sam bym sie tam pewnie nie wybrał - za mało tras;)

skazany jestem na terminarz organizatorów ale liczę na to ze pewne okienka wygospodaruję

w ST Moritz uda sie byc 1 góra 2 dni,

które z ośrodków wybrac i dlaczego?

czy wszedzie podjade pociagiem?

ta cała Isolaccia / Valditrento warto?
          • Gość: obol Re: livigno st moritz IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.15, 22:17
            Isolaccia, a przede wszystkim druga strona - Oga to zupełnie puste stoki (i kawa za 1,30) Bardzo warto!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka