Gość: iwi24 IP: *.um.poznan.pl 27.03.03, 08:17 Czy ktoś ma adresy fajnych i niedrogich kempingów i kwater w Czarnogórze? Jakie temperatury są tam w lipcu? Ile kosztuje np. benzyna czy jedzenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicur Re: Czarnogóra - noclegi 27.03.03, 09:28 Gość portalu: iwi24 napisał(a): > Czy ktoś ma adresy fajnych i niedrogich kempingów i kwater w Czarnogórze? > Jakie temperatury są tam w lipcu? Ile kosztuje np. benzyna czy jedzenie? Kepmingów jest mało i są w opłakanym stanie - np. nie ma czasem W OGÓLE(!) sanitariatów - są natomiast niedrogie - w 2001 r. za 2 os., auto, namiot, w sezonie chcieli 12 DM/doba. Teraz pewnie będzie trochę drożej. Ja często jeżdżę na campy, ale po tym co tam zobaczyłem - wróciłem do HR. Kwater nie szukałem, chciałem camping. Temperatury są podobne jak w HR, lub troszkę cieplej. Ogólnie wszystko było tańsze niż w HR - ale znając życie z roku na rok ceny lecą do góry. Stawiam jednak na to, że w tym roku dalej będzie taniej niż w HR, choć różnica będzie się zmniejszać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwi24 Re: Czarnogóra - noclegi IP: *.um.poznan.pl 27.03.03, 12:20 dzięki Kicur! Czy byłeś tylko na wybrzeżu czy również sytuacja z kampingami odnosi się do gór? Czy masz jakieś miejsca godne polecenia np. co koniecznie trzeba zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
kicur Re: Czarnogóra - noclegi 27.03.03, 14:08 Gość portalu: iwi24 napisał(a): > dzięki Kicur! > Czy byłeś tylko na wybrzeżu czy również sytuacja z kampingami odnosi się do gór > ? > Czy masz jakieś miejsca godne polecenia np. co koniecznie trzeba zobaczyć? Tylko na wybrzeżu - całym: kempingów jak na lekarstwo:( Po całym dniu jeżdżenia wzdłuż wybrzeża - wróciłem do HR, bo campa dla mnie nie było:( Co do zwiedzania - to to co ogólnie wiadomo, bo mimo że HR piękna krajobrazowo, to Czarnogóra zdaje się jeszcze piękniejsza - np. zatoka Kotorska:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebiano Re: Czarnogóra - noclegi IP: *.kat.cdp.pl 03.06.03, 00:01 polecam kwatery w Ulcinj, agencja OMEGA ma strone www.strony.wp.pl/wp/czarnogora korzystalem 2x jestem zadowolony. 15% wplacasz w kraju, reszte po przyjezdzie na miejsce, mozesz zmienic kwatere jak cos ci nie lezy. Wlasciciel jest super organizatorem, na zakonczenie targowania sie postawil butelke dobrego wina! i wszystko w szczerej, usmiechnietej atmosferze. Od 1 czerwca zniesiono wizy do Serbi i Czarnogory - droga otwarta... pozdrawiam sebiano@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Czarnogóra - noclegi IP: *.InfoSky.Net 07.06.03, 23:50 To jestes dobrym "wlascicielem". Gość portalu: sebiano napisał(a): > polecam kwatery w Ulcinj, agencja OMEGA ma strone > korzystalem 2x jestem zadowolony. 15% wplacasz w kraju, reszte po przyjezdzie > na miejsce, mozesz zmienic kwatere jak cos ci nie lezy. Wlasciciel jest super > organizatorem, na zakonczenie targowania sie postawil butelke dobrego wina! i > wszystko w szczerej, usmiechnietej atmosferze. Od 1 czerwca zniesiono wizy do > Serbi i Czarnogory - droga otwarta... > pozdrawiam > sebiano@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Czarnogóra - noclegi IP: *.InfoSky.Net 07.06.03, 23:51 EKSTRA ZNIZKA!!!!! Apartament w naszym domu jest wolny od 20.VII-3.VIII , cena jest 35 euro dziennie za calost. Plan pietra i informacje na www.czarnogora.co.sr/. Plaza jest piaszczysta. Dom u sasiada strony.wp.pl/wp/marovic7/wsi/ wolny od zaraz. Duza znizka promocyjna, do 1.7 cena jest tylko ok. 5 euro od osoby. Wolne do 15.VII. W pozostalych terminach, prosze pytac. Dom u sasiada, wolne od zaraz, wolne do 7.VII. BARDZO duza znizka. www.marovic.co.sr/ Apartament u przyjaciela w miescie Ulcinj, blisko centrum, wolne od zaraz. BARDZO duza znizka promocyjna, do 20.6 cena jest tylko 5,5 euro od osoby. Wolne do 29.VI Potem wolne od 15.VIII strony.wp.pl/wp/marovic7/ EKSTRA ZNIZKA!!!!! Gość portalu: iwi24 napisał(a): > Czy ktoś ma adresy fajnych i niedrogich kempingów i kwater w Czarnogórze? > Jakie temperatury są tam w lipcu? Ile kosztuje np. benzyna czy jedzenie? Odpowiedz Link Zgłoś