Gość: GH IP: 213.25.43.* 03.04.03, 14:28 Chcielibyśmy wyjechać w lecie na Sardynię. Czy wiecie kto organizuje tam wycieczki. Wiemy o NestorTravel ale czytaliśmy o nich nie najlepsze opinie. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: Sardynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.03, 20:32 Byłam na jesieni indywidualnie. Samochodem do Mediolanu, potem prom. Objechałam przez tydzień całą wyspę. Jest co zwiedzać i oglądać. Na miejscu można załatwić tanie noclegi, poza Costa Smeralda, gdzie jest koszmarnie drogo. Bardzo mi się podobało. Włosi są inni niż na kontynencie, bardziej wyciszeni. Nie spotkałam się z kradzieżami, co jak wiadomo jest powszechne we Włoszech. Podobno w sierpniu jest bardzo drogo i tłoczno, nawet są trudności z dostaniem się na prom. Życzę udanego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GH Re: Sardynia IP: 213.25.43.* 04.04.03, 08:05 Dziękujemy za informacje Grzes i Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tifo Re: Sardynia IP: *.bielsko.dialog.net.pl 04.04.03, 11:55 chyba lepiej jechac samemeu po sezonie czyli wrzesien czerwiec pogoda fajna ludzi niewiele ceny przystepne ludzie na prawde sa mili i nawetjezeli s ie jest samemu to bez strachu mozna wejsc do morza zostawiajac swoje rzeczy na plazy polecam i milego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś