Gość: an IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.03, 16:46 Czy ktokolwiek był w Marsa Alam i mógłby to jakkolwiek porównać do pobytu w Dahab? Nie byłam ani tu ani tu i nie wiem, co wybrać. Aurlop się zbliża szybko. z gory dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patryk Re: Marsa Alam czy Dahab? IP: *.com.pl 25.04.03, 17:04 a które biuro orgnizuje tam wyjazdy, bo podobno jest super w marsa Alam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: Marsa Alam czy Dahab? IP: 213.212.195.* 26.04.03, 19:22 w Marsa Alam sa 3 rafy i nic wiecej, wiec nuda, mozna miec szczescie spotkac delfiny, ale nic poza tym, lepiej DAHAB-bomba, piekne rafy-rekiny mloty, manty, w Marsa Alam jest strasznie drogo, pustynia dookola, wiec kasuja kosmiczne ceny. w Dahab tez nie jest najtaniej , ale mnostwo atrakcji-koniecznie tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Marsa Alam czy Dahab? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.03, 10:21 nie żadne biuro, ale mój przyszły szwagier organizuje wylot do hurgady i taksówką przez pustynię do Marsa Aslam. A na miejscu coś się znajdzie. Dostał z bazy nurkowej mejla, że miejsca w hotelu będą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Marsa Alam czy Dahab? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.03, 10:23 nie żadne biuro, ale mój przyszły szwagier organizuje wylot do hurgady i taksówką przez pustynię do Marsa Aslam. A na miejscu coś się znajdzie. Dostał z bazy nurkowej mejla, że miejsca w hotelu będą. A w dahab był on już 2 razy i mówi, że szuka czegoś nowego. Ja jadę pierwszy raz i stąd mój dylemat, czy nie upierać sie jednak przy Dahab. Chociaż opinia o Marsa Alam, jako o miejscu ciągle mało uczęszczanym przez turystów jest pociągająca. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: Marsa Alam czy Dahab? IP: 213.212.203.* 05.05.03, 15:47 Marsa Alam malo uczeszczane????????ha, ha, ha, ha Nalot Wlochow i Rosjan, hotele przepelnione, jezeli chcecie to Wam polece swietne centrum nurkowe, warunki ekstremalne , nie dla lalusiow, spisz w namiocie, lazienka na zewnatrz, kontakt z natura-czujesz ze zyjesz, jesli lubisz to pytaj o Shagara-RED SEA DIVING SAFARI-jesli chcecie to przysle Wam namiary, dajcie znac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: Marsa Alam czy Dahab? IP: 213.212.203.* 05.05.03, 15:48 Marsa Alam malo uczeszczane????????ha, ha, ha, ha Nalot Wlochow i Rosjan, hotele przepelnione, jezeli chcecie to Wam polece swietne centrum nurkowe, warunki ekstremalne , nie dla lalusiow, spisz w namiocie, lazienka na zewnatrz, kontakt z natura-czujesz ze zyjesz, jesli lubisz to pytaj o Shagara-RED SEA DIVING SAFARI-jesli chcecie to przysle Wam namiary i ceny, dajcie znac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Marsa Alam czy Dahab? IP: *.tkdami.net 04.05.03, 15:25 a na stronie alfa star tez sa oferty z marsa el alam, moze polecimy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Marsa Alam czy Dahab? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 14:33 Jednak jedziemy do Dahab. Szwagier postanowił. Nastepnym razem może do Marsa Alam albo do Sudanu. Odpowiedz Link Zgłoś