Gość: anna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 23:00 Czy ktoś może podać fajny namiar na miejscówkę w Słowacji? Chodzi mi o hotel w górach z wyciągami opodal niego. Może być też interesujący pensjonat. Z góry - dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Słowacja - narty w styczniu! IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 01:18 polecan zuberec, naprawde bardzo przyjemna miejscowosc. tanie kwatery albo pensjonat(nieopodal stoku).tylko zeby snieg byl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Słowacja - narty w styczniu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 01:27 A możesz więcej napisać o tym miejscu , jakie ceny , jakie noclegi , jak ze sprzętem i jakie stoki? Serdecznie dziekuję za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyk Re: Słowacja - narty w styczniu! IP: *.ny5030.east.verizon.net 08.12.01, 04:43 Hej! Jaki ten swiat maly! Tez bylem w Zubercu! (luty 2001) Miasteczko jest tanie i dosc sympatyczne (choc male) Stoki sa naprawde ladne (choc akuret jak bylem w lutym, to stoki pod domem w ktorym mieszkalismy nie mialy sniegu (!!??), ale dojezdzalismy autkami jakies 10min (ale nie pamietam nazwy - za to droge tak hehe)na pobliski sztucznie nasniezany. Po prostu mieliosmy pech, czego nie zycze (pecha). Bo oprocz tamtego momentu zawsze jest tyle sniegu, ze bez lancuchow ciezko po drogach jezdzic! Naprawde polecam (kuzyn znowu jedzie w lutym) ZUBEREC Pzdr, Michal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Słowacja - narty w styczniu! IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 22:02 male, ale bardzo urocze;). czy byles moze w wyciapie?- knajpa- piwiarnia, baardzo fajna. a co do noclegow, to nie ma tam problemu-mozna chodzic po domach i pytac sie o kwatery albo po prostu isc do informacji turystycznej, kazdy ci ja tam wskaze. najlepiej dojechac przez zakopane- stamtad kursuja autobusy do zuberca. milego szusowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Słowacja - narty w styczniu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.01, 00:23 Serdeczne dzięki i ... może jeszcze ktoś zaproponuje inne, piękne miejsca? 1. Zuberec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarekG Re: Słowacja - narty w styczniu! IP: *.acn.waw.pl 19.12.01, 09:55 Jeszcze moze zprobuj Zdiar, tuz za Lysa Polana, ewentualnie Terchova - Vratna dolina - Stefanova, ewentualnie Oscadnica kolo Cadcy, fajnie jest tez we wsi Vysne Ruzbachy, Liptovsky Jan, Myto pod Dumbierom, Certovica, Tale no i Zuberec. Bardzo fajnie jest podobno teraz w miescie Ruzomberok. Natomiast niepolecam Tatry Wysokie - tlok i drogo, tak samo jak Nizkie Tatry - Jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Słowacja - narty w styczniu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.01, 02:14 Wielkie dzięki za nowości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Słowacja - narty w styczniu! IP: 10.10.3.* 18.01.02, 14:54 Gość portalu: MarekG napisał(a): > Natomiast > niepolecam Tatry Wysokie - tlok i drogo, tak samo jak Nizkie Tatry - Jasna. A ja byłam dokładnie rok temu w Jasnej na Chopoku. Mieszkaliśmy w Chatach Luczki. Chatki były super odnowione - mieliśmy opcję dla 4 osób jeden domek: dwie sypialnie, salonik, łazienka z prysznicem, oddzielne wc. Ośrodek narciarski Jasna był super utrzymany, trasy dośnieżone i duży wybór. Karnet tygodniowy kosztował chyba trochę ponad 200 zł. Polecam ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Słowacja - narty w styczniu! - do Ewy IP: *.uk.deuba.com 29.01.02, 15:24 Ewo, Ja się tam wybieram za 2 tygodnie. Ile płaciliście za taką 4-osobową chatkę ? Ile za parkingi, jak z jedzeniem ? Z opisu tras wywnioskowałem dominację czerwonych - niebieskie tylko 2 ? Odpowiedz Link Zgłoś