Gość: Gonzo IP: *.zurich.pl 12.06.03, 10:26 Czy możecie podać adresy innych niż tylko Interhome pośredników w wynajmie mieszkań/domów. Interesuje mnie głównie Hiszpania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malina Re: Tylko Interhome? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 12:49 Byłam w Hiszpani właśnie z Interhome. Wszystko było cacy.Nie otym jednak chciałam napisać, w wynajmowanym domu leżał katalog Interhome w wersji hiszpańskiej. Ku naszemu zdziwieniu cena domu przez nas wynajmowanego w tym samym okresie była zamiast prawie 10 tys 7,5 tys a więc znacząco tańsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: Tylko Interhome? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 22:30 Gdzie byłas w Hiszpanii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Tylko Interhome? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 11:09 Jechałam na Chorwację porzez Interhome. I bardzo sobie chwalę ich usługi, zamawiając przez internet kosztowało nas to 100zł mniej niż w ofercie. Na wyjazd dostaliśmy od Interhome mapę chorwacji, mapę z bardzo dokładnym opisem jak dojechać do apartamentu . płytę CD z muzyką na podróż i zegarek. Było bardzo fantastycznie, a oferta zgadzała się z tym co zastaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Tylko Interhome? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 23:38 Costa Brawa dwa razy, ale w różnych miejscowościach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia_w Re: Tylko Interhome? IP: *.gen.twtelecom.net 13.06.03, 10:19 W zeszłym roku byłam w przepięknej willi w Denii na Costa Blanca. 3 sypialnie, kuchnia, pokój dzienny, kominek, basen, 600 m do morza. Znalazłam to na stronie www.tuitam.pl/index.php?k=1&panstwo_id=13&sl=1&sc=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: Tylko Interhome? IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 18:23 www.spanishparadise.pl i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Tylko Interhome? IP: *.bmj.net.pl 15.06.03, 16:32 Neckerman jest znacznie tańszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kmitzz Re: Tylko Interhome? 20.10.14, 17:09 Temat trochę stary, ale zdecydowanie warto powiedzieć, że teraz istnieje wiele innych pośredników. Polecam www.azulvilla.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś