marianlon 22.06.07, 21:03 Czy ktos sie orientuje, czy w Sao Paolo istnieje jaka kolwiek restauracja polska, albo restauracja ktora swerwuje polskie potrawy? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abelha Re: Sao Paolo 22.06.07, 22:30 Nie istnieje, a jezeli juz to nic godnego polecenia. Niestety polskej kuchni nie udalaby sie tutaj przebic konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
marianlon Re: Sao Paolo 23.06.07, 00:00 Dzieki jak bede w Riberao to wskocze do "Basi" :) , a kto zwas mieszka w Sao Paolo? Odpowiedz Link Zgłoś
tamoio Re: Sao Paulo 23.06.07, 00:28 Ja, tamoio. Ale wracam 07/07 do Polski. Basia to moja mama, bardzo spokojna i sympatczna starsza pani. Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
marianlon Re: Sao Paulo 23.06.07, 00:42 tamoio napisał: > Ja, tamoio. Ale wracam 07/07 do Polski. Basia to moja mama, bardzo spokojna i > sympatczna starsza pani. Zapraszam. Prawde mowiac to sie stesknilem za takim polskim bigosikiem czy pierozkami, choc uwielbiam kuchnie brazyljska. A to juz na stale do Polski, czy wracasz jeszcze do Brazylii? Odpowiedz Link Zgłoś
abelha Re: Sao Paulo 23.06.07, 15:04 marianlon napisał: > Prawde mowiac to sie stesknilem za takim polskim bigosikiem czy pierozkami, > choc uwielbiam kuchnie brazyljska. Mozesz wpasc do mnie na bigos i szarlotke (jesli lubisz), niestety pierogow niet, bo nie mam cierpliwosci aby je lepic:))) Tyle, ze mieszkam 300 km od SP. Odpowiedz Link Zgłoś
marianlon Re: Sao Paulo 23.06.07, 18:26 abelha napisała: > marianlon napisał: > > > Prawde mowiac to sie stesknilem za takim polskim bigosikiem czy pierozkam > i, > > choc uwielbiam kuchnie brazyljska. > > Mozesz wpasc do mnie na bigos i szarlotke (jesli lubisz), niestety pierogow > niet, bo nie mam cierpliwosci aby je lepic:))) > Tyle, ze mieszkam 300 km od SP. Bardzo chetnie jak bym byl kiedys w poblizu przejazdem :) A dokladniej 300km w ktora strone od SP. Odpowiedz Link Zgłoś