Dodaj do ulubionych

tunezja czy egipt

IP: *.opatowek.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 21:04
chodzi mi tu dokladniej o zycie nocne-mozliwosc wyjscia wieczorami do knajp,
pubow, dyskotek. Co byscie polecili i ktore miasta? z gory dziekuje i
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: turysta Re: tunezja czy egipt IP: *.crowley.pl 17.06.03, 01:03
      Jezeli szukasz imprez na dyskotekach, to lepiej wybierz sie na Ibize... :-)
    • Gość: turysta Re: tunezja czy egipt IP: *.crowley.pl 17.06.03, 01:21
      ... a tak poważnie to w Sharm El Sheikh w Egipcie jest gdzie pójść. Jest kilka
      dyskotek "europejskich", a "niby tamtejsze" tez mozna znależć. Jak dobrze
      trafisz, to podczas pełni ksieżyca są organizowane "dyskoteki na pustyni".
      Problemem (dla niektórych) jest alkohol. W Egipcie nie ma go w ogóle,
      ewentualnie piwo/wino egipskie, tyle ze dosyć drogie, lub mocniejsze trunki ze
      strefy bwezcłowej (charakterystyczne etykiety). Ogólnie warto zaopatrzyć się na
      Okęciu. ;)
      • Gość: matylda Re: tunezja czy egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 11:39
        a jak pod tym wzgledem jest w Tunezji-w sousse czy port el kantanaoui???
        pozdrawiam
        • Gość: Ola Re: tunezja czy egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 16:58
          Port El Kantou jest bardzo urokliwy- dyskoteki raczej w hotelach. W Sharm el
          Sheik jest dużo fajnych dyskotek nie tylko hotelowych. Ogólnie polecam Egipt.
          Lecę tam ponownie a do Tunezji już bym się nie wybrała
          • Gość: matt Re: tunezja czy egipt IP: *.opatowek.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 17:27
            ja tez sie chyba skusze na egipt i sharm el sheik- jezeli tam bylas to moze
            polecilabys mi jakies hotele (4 i 5 gwiazdek) i ewentualnie biuro-slyszalem ze
            tam sa jakies 3 glowne zatoki-ktora najatrakcyjniejsza? pozdrawiam
            • Gość: Ewa Re: tunezja czy egipt IP: *.acn.pl 26.06.03, 22:56
              Zatoki owszem, są trzy, i wszystkie ciekawe. Zależy, co CIę interesuje. Na'ama
              Bay to centrum Sharm, życie nocne - tam. A biuro? Ja byłam z AlfaStar, bardzo
              polecam, wszystko grało, i z czeskim Fischerem - było gorzej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka