Dodaj do ulubionych

Hotel Puren w Alanyi i Alanya...cena , wrazenia...

IP: *.spray.net.pl 19.06.03, 10:17
Jakie macie wrazenia z pobytu w Alanyi? Moze ktos zna hotel Puren-czy warto
tam pojechac? A ceny w Alanyi-czy są przywoite? Jak z rozrywakami-dyskoteki
itp..? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • aleba Re: Hotel Puren w Alanyi i Alanya...cena , wrazen 19.06.03, 19:20
      Byłam w Alanyi w zeszłym roku właśnie w hotelu Puren. Polecam Alanyę jako
      wspaniałe miejsce na wypoczynek, jednak zdecydowanie odradzam ten hotel. Jego
      chyba jedyną zaletą jest lokalizacja - centrum miasta. Hotel jest zaniedbany,
      niezbyt czysty, jedzenie tragiczne, klimatyzacja działa na pół gwizdka, no i
      jeśli zabraknie odrobiny szczęścia można zostać zakwaterowanym w zagrzybionym
      pokoju (nam się właśnie coś takiego zdarzyło).
      Pisałam o tym w zeszłym roku na tym forum:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=2282677&a=2282677
    • sharon_stone Alanya...cena , wrazen 19.06.03, 19:35
      Alanya jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      swietne sa restauracje przy Dymcay.
      • Gość: eve Re: Alanya...cena , wrazen IP: *.spray.net.pl 19.06.03, 20:16
        Dzieki za odpowiedzi. Szkoda,ze opinia o hotelu Puren jest niezbyt dobra..A
        moze wiecie cos na temat hotelu Sweet lub Cesar's Beach?
        • sharon_stone Re: Alanya...cena , wrazen 19.06.03, 22:12
          ja bylam w h.phelevan, cos w tym rodzaju. fajny hotel ale bez basenu ale prawie
          przy samej plazy.
    • Gość: Eda Nie chce cie martwic IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 22:22
      w samej Alany nie widzialam dobrego hotelu, ale miasteczko jest bardzo
      urokliwe, ma swoj klimat.
      • Gość: eve Re: Nie chce cie martwic IP: 217.153.70.* 20.06.03, 11:47
        To nawet dobrze,jesli nie ma zadnego dobrego :))-nie bedzie problemu z
        wyborem :)..A powaznie mowiac-najbardziej zalezy nam na dobrej lokalizacji-
        blisko dyskotek, pubow itp.. Oczywiscie dobrze byloby rowniez mieszkac w miare
        blisko plazy...Co do warunkow mieszkalnych mamy ograniczone wymogi-byleby bylo
        czysto i zjadliwe posilki..
        • sharon_stone Re: Nie chce cie martwic 20.06.03, 18:19
          > A powaznie mowiac-najbardziej zalezy nam na dobrej lokalizacji-
          > blisko dyskotek, pubow itp.. Oczywiscie dobrze byloby rowniez mieszkac w
          miare
          > blisko plazy...Co do warunkow mieszkalnych mamy ograniczone wymogi-byleby
          bylo
          > czysto i zjadliwe posilki..

posilkow nie ma co jadac w hotelu. jest tyle fajnych knajp z dobrym
          jedzeniem,napewno lepszym niz w hotelu.
          jest duzo dobrych hoteli, chyba ze ktos chce mieszkac w mariotcie.
          jesli chodzi o restauracje to naparwde polecam te przy rzece dimczaj.
          mozna jesc na takich tratwach, lub przy stole z nogami w wodzie lub na
          drzewach. SUPER; SUPER, SUPER.
          Turcja wogole jest wspaniala.
    • Gość: mp Re: Hotel Puren w Alanyi i Alanya...cena , wrazen IP: 217.153.152.* 20.06.03, 14:26
      Polecam hotel Golden Dreams - pokoje duze i wygodne (2+2), klima indywidualnie
      sterowana, dobre jedzenie, mila obsluga. Hotel polozony jest ok. 200m od plazy
      i 10 min jazdy dolmuszem (to taka turecka komunikacja miejska) od centrum, w
      cichym miejscu. Jak chcesz to moge podac namiary.
    • asiag33 Re: Hotel Puren w Alanyi i Alanya...cena , wrazen 20.06.03, 16:24
      BYŁAM W PURENIE 2 LATA TEMU. WARUNKI ZNOŚNE. BEZ SPECJALNYCH WYGÓD, ALE
      PRZYNAJMNIEJ CZYSTO. HOTEL ZNAJDUJE SIĘ W SAMYM CENTRUM, DO PLAŻY MOŻNA DOJŚĆ W
      15 MIN. BEZ KORZYSTANIA Z HOTELOWEGO BUSA. BASEN HOTELOWY JEST DOSYĆ MAŁY, WIĘC
      NAJLEPIEJ IŚĆ NA PLAŻĘ. NIE MARNUJ CZASU I ŻOŁĄDKA NA HOTELOWE JEDZENIE.
      KUCHNIA TURECKA JEST TAK DOBRA I TANIA (OCZYWIŚCIE TAM GDZIE JEDZĄ MIEJSCOWI),
      ŻE SZKODA STOŁOWAĆ SIĘ W HOTELU.
      POZDRÓW ODE MNIE BOSKĄ TURCJĘ I POWIEDZ, ŻE PRZYBYWAM W PAŹDZIERNIKU.
      POWODZENIA
      MERHABA
      • Gość: eve Re: Hotel Puren w Alanyi i Alanya...cena , wrazen IP: *.spray.net.pl 21.06.03, 12:09
        Dzieki za odpowiedzi! Tchneliscie we mnie troche optymizmu po tych negatywmnych
        opiniach, jakie czytalam wczesniej o Purenie...Bylismy niejako zmuszeni juz
        wybrac ten hotel,ze wzgledu na bardzo maly wybor w terminie nas
        interesujacym..jeszcze raz dzieki! Jakby ktos mial jeszcze jakies opinie,to
        czekam z niecierpliwoscia...
        • ao22 Re: Hotel Puren w Alanyi i Alanya...cena , wrazen 22.06.03, 16:03
          Najlepszy hotel dla osób prowadzących nocny tryb życia- Plaza (Jettouristic)- w
          samym centrum, przy plaży, dobre jedzonko, sympatyczna knajpa na plaży i wyloty
          z W-wy i katowic w soboty (bardzo ważne dla osób pracujących w firmach, gdzie
          nie dają łatwo urlopów). Poza tym blisko do wszystkich rozrywek- dyskotek w
          porcie oraz ulubionego klubu Underground. tam polecam. Jak znalazłam, dalej nie
          szukałam :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka