lucerka 29.07.07, 14:47 Czy ktos juz zrobil taka trase? Wybieram sie sama z plecakiem i nie wiem czy to dobry pomysl :D Chodzi mi o mozliwosc przedostania sie do Maroko, jaka jest cena itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voyager747 Re: przez Gibraltar do Maroko 30.07.07, 00:40 Zobacz na forum:Hiszpania, tam chyba już widziałem ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
julia30bb Re: przez Gibraltar do Maroko 03.08.07, 22:49 Byłam na Gibraltarze 5 lat temu, nie było transportu do Maroko. Ciekawe miejsce, warto zatrzymać się, spotkanie z 20 małpkami w 4 oczy, mam sporo zdjęć z tego miejsca. pozdrawiam Julia Odpowiedz Link Zgłoś
tanger_soto Re: przez Gibraltar do Maroko 30.07.07, 12:34 Nie wiem, jak wyglada kwestia wyjazdu z Gibraltaru. Moge za to spokojnie polecic trase Algeciras - Tanger/Ceuta (wybor portu zalezy od tego, gdzie w Maroku kierujesz sie dalej). Promow jest b. duzo, cena z ub roku: Algeciras - Tanger 32 eur w jedna strone, Algeciras - Ceuta chyba 28 eur. A pomysl zdecydowanie dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blawatek33 Re: przez Gibraltar do Maroko IP: 195.94.222.* 01.08.07, 16:08 Z gibraltaru nie ma mozliwości bezpośredniego dostania się do maroka. trzeba jechać do Algeciras Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: przez Gibraltar do Maroko 01.08.07, 19:27 Dzieki serdeczne za odpowiedzi. Juz mniej wiecej mam wyobrazenie o cenach i przewozach z Hiszpanii do Maroko. Czy ktos sie moze orientuje jakdostac sie z Malagi do Algeciras? Odpowiedz Link Zgłoś
tanger_soto Re: przez Gibraltar do Maroko 02.08.07, 12:41 Autobus - jezdza czesto, czas przejazdu niecale 2 godz., cena ok. 10 E. Odpowiedz Link Zgłoś