Gość: madzia IP: *.nsm.pl 01.07.03, 22:53 ktos lecial ostatnio tymi liniami lotniczymi? jak wrazenia? uslugi bardzo odbiegaja poziomem od "lotowskich?"? slyszalam ze ap powstaly zamiast Wea ktore zbankrutowalo.. czy maja te same samoloty? piszcie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iwona Re: air polonia. bac sie czy nie? IP: 89.0.1.* 02.07.03, 08:43 Możesz spokojnie lecieć, obsługa w porządku, samoloty też, nie wiem czy mają te same co WEA, ja lecialam Beoingiem 747 (do Hurgady i z powrotem). Jedno Ci powiem obsluga i jedzenie lepsze niz w LUfthansie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak_sobie Re: air polonia. bac sie czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.03, 09:44 moja droga- Boeing 747 zwany potocznie Jambo Jet...... nie jest w posiadaniu ani prywatnych polskich linij lotniczych ani panstwowych. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: air polonia. bac sie czy nie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 09:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: air polonia. bac sie czy nie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 09:58 Gość portalu: tak_sobie napisał(a): > moja droga- Boeing 747 zwany potocznie Jambo Jet...... nie jest w posiadaniu > ani prywatnych polskich linij lotniczych ani panstwowych. > Pozdrawiam! co za głupoty piszesz !!! sam 2 razy lecialem Beoingiem 747 na krete i na rodos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barni Re: air polonia. bac sie czy nie? IP: 212.14.15.* 02.07.03, 10:25 Żeby nie bylo wątpliwości tu jest adres ich strony i wykaz samolotów którymi latają: www.airpolonia.com.pl/flota.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia A. Re: air polonia. bac sie czy nie? IP: *.chello.pl 02.07.03, 10:26 ja leciałam chyba 737, ale nie znam się na samolotach. Air Polonia powstały w kwietniu bodajże. wcześniej były to przeloty cargo - dopiero od kwietnia transport ludzi :-). leciałam 2x i przezyłam. czysto :-). pilot lądował za oboma razami bez "podrzucenia" :-). co do B 747 to mój znajomy mówi, że wracał w zeszłym roku z Rodos takim - biuro podrózy było polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia WEA/Air Polonia IP: 213.17.228.* 02.07.03, 10:27 Co do linii WEA były ok i wcale nie zbankrutowały. Pan Niemczycki po prostu oddał "interes" żonie. Zmieniła się też nazwa. Leciałam z WEA i było ok. LOT im do stóp nie dorasta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak_sobie Re: air polonia. bac sie czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.03, 11:54 tepaku!!! boeing 737-400 a boeing 747 to DWA CALKIEM INNE MASZYNY!!! Pozdrawiam ! wiem.onet.pl/wiem/010736.html czyzby takim leciales z Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: do tak sobie IP: 213.17.228.* 02.07.03, 12:04 Sluchaj tutaj ludzie "spotykaja sie" by wymienic posiadane informacje, a nie sobie ublizac. Prosze Cie wiec o troche wiecej kultury. Nie kazdy musi sie znac i interesowac samolotami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: air polonia. bac sie czy nie? IP: 213.17.228.* 02.07.03, 12:05 A fakt, że ktoś tamm leciał z Polski an wycieczke Jambo pomijam, bo to raczej niemożliwe. Chartery to raczej 737-400. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak_sobie Re: air polonia. bac sie czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.03, 15:58 jak ktos sie nie zna na samolotach to niech nie pisze ze az 2 razy lecial 747:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: air polonia. bac sie czy nie? IP: 213.17.228.* 02.07.03, 16:27 Każdy pisze to co chce...... Zazdroszcze temu kto lecial az dwa razy Jumbo... Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: air polonia. bac sie czy nie? 02.07.03, 16:46 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Każdy pisze to co chce...... Zazdroszcze temu kto lecial az dwa razy Jumbo... A co tu do zazdroszczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: air polonia. bac sie czy nie? IP: *.nsm.pl 02.07.03, 17:33 hehe. do zazdroszczenia moze byc to ze w Polskich liniach lotniczych nie lataja jumbo jetami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: do mike_mike IP: 213.17.228.* 03.07.03, 09:07 A leciałeś kiedyś Jumbo?? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: do mike_mike 03.07.03, 13:10 Gość portalu: Kasia napisał(a): > A leciałeś kiedyś Jumbo?? Tia kilka razy. To nic przyjemnego, 14 godzin na pokładzie... Te nowe wersje są o tyle fajne, że w ekonomicznej każdy ma własny wyświetlacz - 12 kanałów z filmami do wyboru. W starszych w BA, bardzo mało miejsca na nogi - taka podróż potrafi być bolesna... Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: air polonia. bac sie czy nie? 03.07.03, 13:11 Gość portalu: madzia napisał(a): > hehe. do zazdroszczenia moze byc to ze w Polskich liniach lotniczych nie lataja > > jumbo jetami. No, nie jesteśmy chyba zobligowani do latania polskimi liniami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: air polonia. bac sie czy nie? IP: 213.17.228.* 03.07.03, 13:19 Ja uwielbiam latac samolotami i jestem pewna, że taka podróż Boingiem 747 byłaby dla mnie wielkim przeżyciem, więc niech Cię nie zastanawia czego tu zazdrościć! Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: air polonia. bac sie czy nie? 03.07.03, 13:29 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Ja uwielbiam latac samolotami i jestem pewna, że taka podróż Boingiem 747 > byłaby dla mnie wielkim przeżyciem, więc niech Cię nie zastanawia czego tu > zazdrościć! Wiesz, też lubię. Tyle, że w dalekich podróżach i tak przesypiam większość czasu.. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: air polonia. bac sie czy nie? 03.07.03, 13:51 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Ja uwielbiam latac samolotami i jestem pewna, że taka podróż Boingiem 747 > byłaby dla mnie wielkim przeżyciem, więc niech Cię nie zastanawia czego tu > zazdrościć! To co? To może razem gdzieś polecimy? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia do mike_mike IP: 213.17.228.* 03.07.03, 15:10 Uprzejmie dziękuję, ale mam z kim latac w dalekie podróże...... Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: do mike_mike 03.07.03, 15:13 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Uprzejmie dziękuję, ale mam z kim latac w dalekie podróże...... To był tylko taki niewinny żarcik. Nie obruszaj sie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ja też mam. n/txt IP: 213.17.228.* 03.07.03, 16:27 Nie ma za co się obruszać. Znam sie na żarcikach i żartach. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia :) IP: *.nsm.pl 12.07.03, 12:19 no i wrocilam z krety lecialam air polonia samolot byl boeing 737-400 wszystko bylo wporzo i fajny steward:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa CENY??? IP: 81.84.18.* 13.07.03, 16:39 Sprawdzalam strone internetowa AP ale nie znalazlam nic o cenach:( Czy ktos sie orientuje? Konkretnie chodzi mi o polaczenie z Portugalia. Czy loty sa z Warszawy?Za informacje bede wdzieczna. Pozdrawiam z Lizbony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: CENY??? IP: *.nsm.pl 13.07.03, 17:55 mmmmmmm wydaje mi sie ze air polonia ma tylko czartery... lataja z wawy do portugalii np z biura big blue Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: :) 14.07.03, 11:25 Gość portalu: madzia napisał(a): > no i wrocilam z krety > lecialam air polonia samolot byl boeing 737-400 > wszystko bylo wporzo > i fajny steward:))) Dla czego tak krótko byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielkos Re: air polonia. bac sie czy nie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.03, 12:51 cześć. leciałe APN em z Rhodos. Samolot w porządeczku...jedzonko było pyszne, lepsze niz w locie, dodatkowym plusem były znacznie lepsze stewardesy...bez porównania z lotem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: air polonia. bac sie czy nie? IP: *.nsm.pl 14.07.03, 13:51 do mike`a- bylam tydzien!!krotko? byc moze.. ale na tyle tylko moi starzy mogli zamknac interesy:) za rok pojade na dluzej mam nadzieje!! co do jedzonka w air polonii jak lecialam na krete bylo pyszne! gorzej z powrotnym! jakis makaron z miesem!! obrzydlistwo! myslalam ze zwymiotuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: air polonia. bac sie czy nie? IP: *.nsm.pl 14.07.03, 13:52 a co do stewardess to sie nie znam!! ale byl taki super steward! mial takie cudowne oczka!! sliczne poprostu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka steward IP: 62.233.197.* 14.07.03, 14:59 > a co do stewardess to sie nie znam!! > ale byl taki super steward! mial takie cudowne oczka!! sliczne poprostu! eeee... oni sa przewaznie okropnie chudzi... Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: steward 14.07.03, 15:34 Gość portalu: anka napisał(a): > > a co do stewardess to sie nie znam!! > > ale byl taki super steward! mial takie cudowne oczka!! sliczne poprostu! > > > eeee... oni sa przewaznie okropnie chudzi... I homo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: steward IP: *.nsm.pl 14.07.03, 16:53 raczej nie byl homo!! ( mam nadzieje) a co do chudosci to byl chudy i troszke niski ale co z tego! oczka mial zajebiste!! Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: steward 14.07.03, 16:58 Gość portalu: madzia napisał(a): > raczej nie byl homo!! ( mam nadzieje) > a co do chudosci to byl chudy i troszke niski > ale co z tego! oczka mial zajebiste!! Co to znaczy troszkę niski? Metr pięćdziesiąt w kapeluszu;-)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: steward IP: 195.205.44.* 14.07.03, 17:59 rozmowa na poziomie ciagnijcie tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maddzia Re: steward IP: *.nsm.pl 14.07.03, 20:12 no i co z tego ze nie na poziomie? przeszkadza ci cosik? to nie czytaj i masz problem z glowy:) nie mial kapelusza ale na oko byl taki jak ja a ja mam 172:) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: steward 15.07.03, 10:33 Gość portalu: maddzia napisał(a): > no i co z tego ze nie na poziomie? przeszkadza ci cosik? to nie czytaj i masz > problem z glowy:) > nie mial kapelusza ale na oko byl taki jak ja a ja mam 172:) Eee, to wysoki. Tez mam 172 i w dowodzie stoi wysoki. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: steward 15.07.03, 11:02 Gość portalu: madzia napisał(a): > a jesli mial 171?:P Urzędowy wysoki to chyba od 165-u jest. Więc nie masz się co martwić. Na pewno był wysoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: steward IP: *.nsm.pl 15.07.03, 11:31 ahaaaa dobrze wiedziec. wiec jaka ja jestem jak na 15 letnia dzewczyne? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: steward 15.07.03, 11:35 Gość portalu: madzia napisał(a): > ahaaaa dobrze wiedziec. > wiec jaka ja jestem jak na 15 letnia dzewczyne? Qrde, to nie rośnij już więcej, bo nikt na kolana nie będzie chciał Cię wziąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: steward IP: *.nsm.pl 15.07.03, 14:49 hmmmm jestes pewien???:) to chyba zalezy od wagi a nie od wzrostu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: steward 15.07.03, 14:56 Gość portalu: madzia napisał(a): > hmmmm jestes pewien???:) > to chyba zalezy od wagi a nie od wzrostu:) Wiem co mówię. Te za wysokie widok zasłaniają... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: steward IP: *.nsm.pl 15.07.03, 19:03 :) buehehehehehehehe :) ja nie zaslaniam jeszcze.. Odpowiedz Link Zgłoś