Dodaj do ulubionych

statystyki

28.09.11, 15:22
dlaczego nie widze ikonki "statystyki" w edytorze bloga - i tym samym nie moge wejsc i sprawdzic statystyk - (tylko prosze mi nie pisac: "bo jestes slepa") i dlaczego nie wyswietlaja sie wszystkie komentarze?? tylko te z ostatnich 30 dni.
Obserwuj wątek
    • quentiin Re: statystyki 28.09.11, 15:41
      Bo jesteś niewidoma.

S, NMSP smile

Cuś się zepsuło było. U mnie też statystyki to aktualnie teren niedostępny.
      • Gość: letni_a Re: statystyki IP: *.telia.com 28.09.11, 15:47
        dobrze, ze mam poczucie humoru wink
        dzieki za odpowiedz...
        tak sie domyslalam... ze cus sie popsulo... co nie zmienia faktu, ze nie pokazuja mi sie juz od dawna wszystkie komentarze, a jedynie te z ostatnich 30 dni... w sumie... nie jest mi to potrzebne, tylko w takim razie po co jest ta "pokaz wszystkie" ikonka? (no chyba, ze mam trzecie oko i widze za duzo wink )
        • quentiin Re: statystyki 28.09.11, 15:48
          A komentarze to temat często tu wałkowany - pokazuje się z 30 dni, bo tak jest i już. A jest tak, żeby Blox śmigał szybciej. To nie błąd ani nic tylko odgórne ustawienie.
      • aatlanika Re: statystyki 28.09.11, 20:23
        U mnie też ten sam problem sad
    • chiara76 Re: statystyki 28.09.11, 16:41
      też bym chciała wiedzieć...dziś prócz dublowania lub potrajania komentarzy doszło i to. Blox nie pozwala się nudzić.
      • emilka_sen Re: statystyki 28.09.11, 16:50
        Też chciałabym wiedzieć czemu nie ma statystyk i kiedy można się ich spodziewać?
        pozdrawiam
        • bognna Re: statystyki 28.09.11, 17:59
          Faktycznie ze zwyklej ciekawosci kliknelam. Statystyk ciagle nie ma.
          • bognna Re: statystyki 28.09.11, 22:10
            Minely ponad 4 godziny. Odpowiadam wiec sama sobie. Statystyk wciaz nie ma.
    • mojtrening Re: statystyki 28.09.11, 22:57
      Moderatorzy milczą, tak jest najłatwiej.
      • Gość: fe Administracjo WAKE UP IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.11, 06:55
        Milczą, bo pewnie są w czarnej dupie z tym problemem
    • kasiaaaa24 Re: statystyki 29.09.11, 09:42
      Wygląda na to, że nikt nie ma ochoty wyjaśnić tej sytuacji. Przecież wystarczyło by kilka słów, czy pracujecie nad tym, czy to poważniejszy problem i mamy się spodziewać rozwiązania go za 2, 3, 4 dni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka