Gość: Kasia IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 17.07.03, 13:43 Mam pytanko, Czy ktos byl w jakims innym hotelu niz Pink Palace w Oludeniz (np.Asena Beach, Perdikia). Liczę na wasze opinie Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ALA Re: Hotele w Oludeniz / Turcja IP: *.accor-hotels.com 17.07.03, 13:47 cZESC? JAK WYBIERASZ SIE DO TURCJI, SAMOLOTEM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Hotele w Oludeniz / Turcja IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 17.07.03, 15:04 Tak samolotem, najprawdopodobniej z Vinga. Tylko nie wiem do jakiego hotelu pojechać i licze własnie na wrazenia kogos kto byl Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ela1001 Re: Hotele w Oludeniz / Turcja 18.07.03, 08:20 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Tak samolotem, najprawdopodobniej z Vinga. Tylko nie wiem do jakiego hotelu > pojechać i licze własnie na wrazenia kogos kto byl > Kasia Odpuść sobie Oludeniz. Jest całkowicie przereklamowane ! Lepsza na pobyt jest Fethye - Calis. Polecam hotel Seketur ( w ubiegłym roku miał go w ofercie SDS). Osławiona laguna w Oludeniz jest owszem ładna ale 1. płatna 2. mała 3.cholernie zatłoczona Plaża publiczna jestrównież ciasna. Samo Oludeniz to wciśnięta w ląd droga dziura w której wiele hoteli jest oddalonych od plaży. W Fethye-Calis plaża jest bardzo długa. Wzdłuż niej ciągnie się przyjemny deptak z masą knajpek i dyskotek. W samej Fethye jest ładny port gdzie wieczorem tętni życe towarzyskie. Do Oludeniz warto wybrać się na 1-dniową wycieczkę. Oprócz laguny można sobie zafundować skok ze spadochronem, z najwyższej góry w okolicy - ja się nie odważyłam ale inni byli zachwyceni. Odpowiedz Link Zgłoś
alusza Re: Hotele w Oludeniz / Turcja 18.07.03, 12:46 A ja uwazam, ze Oludeniz jest bardzo ladne i mozna na maksa odpoczac. Bylam w tym roku w hotelu Ovar Resort. Po prostu super. Znajomi mieszkali w Perdikii i tez nie narzekali.Super rezydentka z Vinga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomstar Re: cennik IP: 192.11.224.* 18.07.03, 15:58 Asena jest niezła, ale droga. Pamiętam, że ludzie byli zadowoleni z hotelu Katre. Oludeniz jest rzeczywiście spokojne - wiecej rozrywek jest "na górce" w Hisaronu Ovacik Dolmus Hisaronu-Oludeniz: 1,25 euro (1.250 TRL) Hisaronu-Fethiye: 1,25 euro (1.250 TRL) Paralotnia: powyżej 70 euro 12 wysp: 9 euro Efez/Pamukkale: 65 euro Dalyan: 16 euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: Hotele w Oludeniz / Turcja IP: *.ruczaj.pl / 192.168.20.* 19.07.03, 22:58 Ova Resort z Vinga jest ok pomimo, ze daleko od plazy ale regularnie woza busem na plaze - hotel ma opcje all inclusive, w ramach ktore rowniez lezaki na plazy sa bezplatne i w ogole jest b.przyjemnie - dobry standard, mila obsluga, dobre jedzonko. Bylam tam w czerwcu. Natomiast slyszalam, ze w Pink Palace jest kiepskie jedzenie i ludzie narzekali. Z Perdiki byli zadowoleni, o Asenie nie slyszalam, ale powinna tez byc ok, tylko, ze jest drozsza np. od Ova Resort. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martini Re: Hotele w Oludeniz / Turcja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 13:51 czy moglbym prosic o wiecej informacji na temat Ova Resort, moze byc na priv. Jade tam 01.09. i chcialbym sie dowiedziec jak najwiecej martini2002@o2.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomstar Re: Hotele w Oludeniz / Turcja IP: 192.11.224.* 01.08.03, 14:43 Bez przesady z tym kiepskim jedzeniem w Pink Palace - no chyba, że ktoś uwielbia się codziennie opychać kurczakami, golonkami, kotletami. Wybór dań warzywno-sałatkowych jest spory. Oprócz tego na obiadokolacje sa dwa-trzy ciepłe dania do wyboru albo wymieszania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jac Re: Hotele w Oludeniz / Turcja IP: 213.17.172.* 01.08.03, 14:44 Byliśmy w Oludeniz 2 lata temu z SDS Holiday - wtedy byli OK. Bardzo fajne miasteczko. Bardzo przyjemny hotelik - ATA Hotel - mały. kameralny z sympatyczną obsługa - bardzo się starają... Polecam kilkudzięsieciominutowy lot na paralotni z dodatkowymi trikami, z naprawde wysokich gór - są emocje... Jac Odpowiedz Link Zgłoś