Dodaj do ulubionych

Z TRIADĄ DO TUNEZJI?

IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.03, 20:41
CZY KTOŚ BYŁ Z NIMI I MOŻE SIE PODZIELIĆ WRAŻENIAMI? OFERTA ZA 999 ZŁ. NA 15
DNI Z WYŻYWIENIEM JEST CHYBA KUSZĄCA? CZY NIE WARTO? DZIEKI Z GÓRY ZA
ODPOWIEDŹ.
Obserwuj wątek
    • Gość: zarodinu Re: Z TRIADĄ DO TUNEZJI? IP: 213.199.196.* 03.08.03, 20:45
      z tridą nigdzie
      chyba

że stać cię na apartament który okaże się
      ...........domkiem kempingowym o standardzie
      namiotu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: MareK Re: Z TRIADĄ DO TUNEZJI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.03, 22:42
      Ło matko.. zależy czego wymagasz? jak ten pacan powyżej sądził, że za 999 zł
      będzie miał 40 metrowy pokój z aneksem kuchennym i dodatkową sypialnią,
      pozłacane nakrycia i posiłki z napojami donoszone do pokoju, to się zapewne
      rozczarujesz. Jak chcesz mieć dach nad głową, posiłki i zagwarantowane słońce
      to będziesz to miała
      A tak szczerze.. za te pieniądze za wiele nie wymagaj, sprawdź jaki to ma być
      hotel, poszperaj po postach, poszperaj po internecie i oceń.
      Byłem w zeszłym roku z Triadą w Port el Kantanoui i uważam, że tyle zapłaciłem
      ile dostałem. Co prawda to było więcej niż 999 PLN... ale hotel wybierałem
      sam :) Za to pogoda zagwarantowana, woda ciepła (w morzu) i nadwyżka finansowa
      skierowana na ekstrwagancje :)
      POzdrowienia i udanego wypoczynku.
      • maltik Re: Z TRIADĄ DO TUNEZJI? 04.08.03, 08:31
        A w jakim hotelu byłeś? Rozważam wyjazd z Triadą d o Port el Kantoui, więc
        wszystkie informacje o hotelach mile widziane. Pozdrawiam
        • Gość: Mijka Re: Z TRIADĄ DO TUNEZJI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 12:03
          Ja byłam w zeszłym roku z Triadą w Tunezji i byłam bardzo zadowolona z wyjazdu.
          Rezydenci byli wspaniali i zawsze na miejscu, wycieczki fakultatywne z polsko
          jezycznymi rezydentami. Pozdrawiam:)
          • dexter71 Re: Z TRIADĄ DO TUNEZJI? 04.08.03, 15:10
            Gość portalu: Mijka napisał(a):

> Ja byłam w zeszłym roku z Triadą w Tunezji i byłam bardzo zadowolona z
            wyjazdu.
            >
            > Rezydenci byli wspaniali i zawsze na miejscu, wycieczki fakultatywne z polsko
            > jezycznymi rezydentami. Pozdrawiam:)

A w jakim hotelu byłaś?
            • Gość: mijka Re: Z TRIADĄ DO TUNEZJI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 13:36
              W Keopsie w Nabeul

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka