Dodaj do ulubionych

proszę o wróżbę

28.04.11, 11:46
Witam, bardzo bym chciała aby ktoś obiektywnie postawił mi wróżbę z zapytaniem czy spotkam na swojej drodze tego wymarzonego partnera w niedalekiej przyszłości, jeśli tak to w jakich okolicznościach. Agata ur. 31.10.1976. Pozdrawiam i dziękuję, odpiszę czy sprawdziła się wróżba.
Obserwuj wątek
    • sennabis Re: proszę o wróżbę 28.04.11, 11:59
      Moja sytuacja w skrócie: miałam nadzieję na powrót do dawnego partnera, ale okazało się że jest już zauroczony inną. Chciałabym aby nie zaważyło to na moim poczuciu własnej wartości i bym mogła się jeszcze z kimś związać. Oczywiście chciałabym aby nastąpiło to dość szybko smile ale jest to takie "pobożne moje życzenie", bo co nagle to po diable. Dla wróża, wróżki naszykuję jakąś kartkę przez siebie zrobioną. Dziękuję bardzo
    • krolowa_pucharow Re: proszę o wróżbę 28.04.11, 12:53
      Rozłożyłam tobie karty w pytaniu Kiedy spotkasz wymarzonego partnera?
      Wiosna Lato Jesień Zima
      Walet mieczy Wisielec Gwiazda Królowa Kijów- 2011
      Cesarzowa Głupiec Królowa Pucharów As pucharów -2012
      VI kijów IX monet Kapłanka Koło fortuny -2013

Na razie jesteś nieco zniechęcona , nie ma nikogo na twojej drodze. Latem tego roku jeszcze nie widać partnera. Jesienią wydaje mi się, że możesz kogoś poznać. Ale to nie będzie ten partner, może to być tylko krótki związek, romans. Wiosną przyszłego roku może być ktoś, będziecie się poznawać, będzie to optymista o zwariowanym usposobieniu. Uczucia będą się rozwijać, związek będzie przeradzać się w coś więcej. Zimą 2012 już będziecie razem w związku, będziecie zakochani w sobie. Wiosną 2013 może partner wyznać tobie swoje uczucia. Będziesz zadowolona z życia. Będziecie sobie ufać i możliwe , że na jesień 2013 pomyślicie o dziecku.Dużo się zmieni, nastąpią pozytywne zmiany w waszym związku.

W jakich okolicznościach poznasz wymarzonego partnera?
      Mag, II miecze
      Możliwe, że w miejscu , w którym można uzyskać harmonię, może jakaś biblioteka? I będziesz musiała przejąć inicjatywę. Będziecie prowadzić jakąś dyskusję.

• sennabis Re: proszę o wróżbę 28.04.11, 14:04
        witam Cię smile
        jestem bardzo wdzięczna za tak szczegółową wróżbę, nie przeczę- wolałabym usłyszeć że te miłe rzeczy przydarzą mi się szybciej. Niemniej jestem zadowolona i podniesiona na duchu. Daj mi trochę czasu na stworzenie tej kartki, a na razie bardzo dziękuję.
        • sennabis Re: proszę o wróżbę 28.04.11, 14:10
          a tak sobie pomyślałam... czy tym miejscem mogłaby być też szkoła? jak sądzisz?
          • sennabis Re: proszę o wróżbę 28.04.11, 14:28
            Twoim zdaniem Głupiec odpowiada jakiemu znakowi zodiaku. Nie jest to czasem strzelec lub baran? Wiesz dlaczego się pytam, bo mam ciągłe problemy ze strzelcami, bardzo mi odpowiadają charakterem i przebojowością, a później niestety. Przyszło po 3 latach rozczarowanie... taki właśnie był mój związek z tym ostatnim człowiekiem do którego próbowałam wrócić. Jakoś nie mam szczęścia ze strzelcami i mam nadzieję, że to się nie powtórzy.
            • krolowa_pucharow Re: proszę o wróżbę 28.04.11, 20:35
              Karta Głupca to znak zodiaku baran, jest otwarty na nowe doświadczenia, czasem jest nieostrożny i lekkomyślny, spontaniczny.Jest ryzykantem i osobą pewną siebie.
              Jeśli chodzi i miejsce spotkania to może być to również szkoła, uczelnia.
              • sennabis Re: proszę o wróżbę 29.04.11, 10:09
                uff... całe szczęście, to będzie miła odmiana smile
                poproszę Cię o podanie maila, na który wyślę Ci kartkę- zdjęcie.
                Pozdrawiam
                • krolowa_pucharow Re: proszę o wróżbę 29.04.11, 18:39
                  Dobrze- smile agnieszka237@buziaczek.pl to mój e-mail.
          • misboaa Re: proszę o wróżbę 29.04.11, 23:16
            sennabis napisała:

> a tak sobie pomyślałam... czy tym miejscem mogłaby być też szkoła? jak sądzisz?

Może być szkoła smile również urząd lub sklep.
            Pozdrawiam smile
            • sennabis Re: proszę o wróżbę 30.04.11, 10:30
              dzięki za podpowiedzi smile pozdrawiam
              • sennabis Re: proszę o wróżbę 05.05.11, 15:42
                witam Cię królowo pucharów. Wysłałam Ci już na maila podziękowanie. Pozdrawiam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka