Dodaj do ulubionych

dajcie spokój

23.07.03, 14:47
Dajcie ludzie już spokój z tymi biurami!!!Już wcześniej był taki apel a WY
nadal swoje.Opisujcie wrażenia z podróży, z tego co zobaczyliście,jakie
kraje poznaliście a nie tylko że serek był za cienki, że rezydent oszust
itd!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kai Re: dajcie spokój IP: 213.76.135.* 23.07.03, 14:59
      Chyba nie zauważłeeś, że ludzie piszą tu o wszystkim. Mnie osobiście interesują
      opinie na temat warunków panujących w miejscu, do którego jadę. Przydałoby ci
      się trochę lusu i tolerancji. Zapominasz, że jest to forum i ludzie piszą o
      sprawach najbardziej ich interesujących. Jeżeli chcesz rozmawiać wyłącznie o
      wrażeniach polecam mnogość kanałów IRC-a lub fora specjalistyczne.
      • Gość: Johny Re: dajcie spokój IP: hpcache:* 23.07.03, 15:11
        Popieram. Informacje o praktykach w niektórych biurach są pomocne przy
        planowaniu urlopu. Nie próbujcie ludziom zamykać ust. Mamy wszakże w Polsce
        wolność słowa.
        • mariocz5 Re: dajcie spokój 23.07.03, 16:32
          az Was żal.......i tyle.Nie mam nic przeciwko udzielaniu sobie praktycznych
          rad.Chodzi mi bardziej o to iż niektórzy zaśmiecają to forum swoimi
          frustracjami.Ja np. byłem na Krecie ( nie bardzo istotne jakim biurem)i
          wróciłem zadowolony z wyspy (cudowna),hotelu (choć tylko dżemik na śniadanko)
          i z miejsca w którym byliśmy.Generalnie OK.I w tym samym czasie i (o zgrozzo!!)
          niestety hotelu "wypoczywał" gość który wiecznie marudził choć obsługa zarówno
          biura jak i hotelu robiła wszystko mimo ,iż gość był naprawdę uciążliwy dla
          otoczenia.Było to dwa lata temu a zapamiętaliśmy go do dziś( jest obiektem
          naszych żartów,zwłaszcza jego słynne złote myśli).I co?Posłuchasz takiego na
          forum?Dasz mu wiarę?Nie pojedziesz tam gdzie chciałeś i z kim chciałeś?
          • Gość: Piotr Re: dajcie spokój IP: *.chello.pl 23.07.03, 16:44
            jeni piszą bo byli, inni bo słyszeli a jeszcze inni słyszeli za znajoma
            znajomej od strony znajomej była gdzieś tam i była niezadowolona ...
            i tak powstają często bardzo dziwne "porady"
            sam czytałem o kilku hotelach w których byłem bardzo dziwne opisy a przecież
            przez 14 dni nie leżałem w pokoju w stanie "zamroczenia alkoholowego" bo mam i
            fotki i filmy a jednak mało info sie potwierdza .np:
            www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=204&w=7079962&a=7080031
            a zaraz:
            www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=204&w=7079962&a=7080804
            .......itd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka