Gość: Monika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.03, 15:59 Pilnie potrzebuję wiadomości o miejscowości Hammamet. Jadę do Tunezji po raz pierwszy i nie wiem czego się spodziewać. Za każdą opinię z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwka Re: Hammamet- pilne IP: *.wroc.zigzag.pl 23.07.03, 18:52 spokojnie! tam jest fajnie, będziesz bardzo zadowolona , byłam przed dwoma laty w Hammamecie. Na Tunezji się nie zawiedziesz, nie obawiaj się. Napisz do jakiego hotelu jedziesz , może go widziałam? Odpowiedz Link Zgłoś
kicur Re: Hammamet- pilne 23.07.03, 20:47 Gość portalu: Monika napisał(a): > Pilnie potrzebuję wiadomości o miejscowości Hammamet. Jadę do Tunezji po raz > pierwszy i nie wiem czego się spodziewać. Za każdą opinię z góry dziękuję Mówiąc w skrócie to taka duża wieś, albo małe miasteczko - zależy jak leży. Hotele są zwykle poza centrum (dojazd taxi). Plaże piękne, bieda duża. Byłem jakiś czas temu i żałuję, że nie do Sousse, bo byłoby więcej co robić. Ale też dużo zależy od hotelu czy i jak uprzyjemni Ci czas:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorn Re: Hammamet- pilne IP: 217.11.141.* 25.07.03, 15:55 kicur napisał: > Hotele są zwykle poza centrum (dojazd taxi) Albo autobus. Dobry dojazd pociągiem do Tunisu i Sousse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Hammamet- pilne IP: *.hipernet.ras.pl 24.07.03, 11:18 Hammamet to całkiem fajne miasteczko:) Byłam tam 5 lat temu i bardzo mi się podobało. Dużo sklepików, tawern itp... Rzeczywiście dość dużo hoteli jest poza centrum, jednak ja mieszkałam w samym centrum, w hoteliku z ogrodem i uliczne hałasu wcale nie przeszkadzały. Miłego wyoczynku:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Hammamet- pilne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 15:28 Dziękuję za życzenia i opinie. Mam nadzieję, że miło spędzę te dwa tygodnie mimo iż jadę do hotelu Globalia Savana, o którym nie przeczytałam tu dość pochlebnych opinii... Odpowiedz Link Zgłoś