Dodaj do ulubionych

7+7 Sycylia,Kalabria-Triada

IP: *.visp.energis.pl 17.08.03, 03:35
Byłam z Triadą na podobnych imprezach w Turcji,Hiszpanii.Ogólne wrażenia jak
dotąd raczej pozytywne mimo paru mankamentów /dot.części objazdowej/.Czy
znajdzie się ktoś po wyjeżdzie na Sycylię i podzieli się wrażeniami?
Obserwuj wątek
    • Gość: Fredzio Re: 7+7 Sycylia,Kalabria-Triada IP: *.bmj.net.pl 17.08.03, 10:12
      Gość portalu: ewusia napisał(a):

> Byłam z Triadą na podobnych imprezach w Turcji,Hiszpanii.Ogólne wrażenia jak
      > dotąd raczej pozytywne mimo paru mankamentów /dot.części objazdowej/.Czy
      > znajdzie się ktoś po wyjeżdzie na Sycylię i podzieli się wrażeniami?
      Byłem w maju na połowie tej imprezy (t. tylko objazd Sycylii: jest taka opcja).
      Było naprawdę OK.
      • Gość: fretka Re: 7+7 Sycylia,Kalabria-Triada IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 22:36
        Byłam w zeszłym roku na tej wycieczce z Triadą. Co do objazdu to nie mam
        żadnych, ale to żadnych zastrzeżeń. Dużo ciekawych miejsc do zobaczenia, super
        przewodniczka, która naprawdę potrafi przekazać wiedzę, hotele też niczego
        sobie. Jednakże jeśli chodzi o pobyt, to już gorsza sprawa. W zeszłym roku
        Triada oferowała hotel Torino(w tym roku nie ma go w ofercie) który znajdował
        się dosłownie na odludziu. Ups.. przepraszam była stacja benzynowa! Na dodatek
        brak połączenia autobusowego z innymi miastami! W tym roku w ofercie jest inny
        hotel położony (wg. Triady!) na przedmieściach Amantei. Faktycznie nie można
        się tam dostać ponieważ po drodze jest tunel wydrążony w skale, którym jadą
        pociągi i nie ma przejścia. Poza tym jest to spory kawałek drogi. Tak więc
        można powiedzieć że i ten hotel jest również na odludziu! Triada pisze że
        niedaleko hotelu jest piaszczysta plaża. Owszem plaża jest ale potwornie
        kamienista! To na tyle jeśli chodzi o ofertę Triady.
        Mimo wszystko Sycylia jest naprawdę warta zobaczenia! Jeśli masz jeszcze
        jakieś pytania - pisz. Postaram się odpoweidzeć :)
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka