Gość: kolit IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 06.07.01, 09:28 Zastanawiam się nad podróżą do Bułgarii przez Ukrainę. Tamtęty wiedzie najkrótsza droga. Czy tamtędy da się przejechać. Jadę swoim samochodem. Jakie przepisy, bezpiczeństwo, cena benzyny itp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: UKRAINA-RUMUNIA-BUŁGARIA - tranzyt IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 06.07.01, 11:20 CIEKAWE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moby Re: UKRAINA - tranzyt IP: 192.168.140.* / *.cetelem.pl 06.07.01, 15:55 Ostatni dlugi weekend majowy spedzilem na Ukrainie. Pojechalem tam samochodem. Bylem glownie w Karpatach. Boczne drogi fatalne, glownymi da sie jechac. Odradzam wyjazd drogim samochdem (bylo zainteresowanie moja Laguna). Ceny benzyny o 40% nizsze. Moga byc problemy z bezolowiowa. Osobny temat to przejscie graniczne. Przejazd zabral mi blisko 4 godziny (skompletowanie wszystkich pieczatek na taloncziku, deklaracja celna, ubezpieczenie zdrowotne i na samochod - zielona karta nie obowiazuje). moby (mobypol@netscape.net) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kayo Re: UKRAINA - tranzyt IP: 195.117.241.* 22.10.01, 21:06 jechałem tą trasą w tym roku polecam ze wzglęgu na ceny benzyny i nie tylko reszta na mail kpelic@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U-art Re: UKRAINA - tranzyt IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 10:21 Ukraina, Krym, itp. Wiele cennych informacji o Ukrainie można znaleźć na stronach dwujęzycznego Ukraińsko-Polskiego Magazynu Internetowego oraz Ambasady Ukrainy w RP umieszczonych pod wspólnym adresem http://www.ukraine-poland.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kayo Re: UKRAINA - tranzyt IP: 195.117.241.* 29.10.01, 18:43 jechałem do Bulgarii przez ukrainę i mogę powiedzieć że jest wszysrko w najlepszym porządku cena benzyny najtańsza w europie na pewno a oprócz tego puste drogi w Rumuni też spokojnie a w Bulgarii też to są normalne kraje !!! Odpowiedz Link Zgłoś