Dodaj do ulubionych

Zjednoczone Emiraty Arabskie

IP: 217.99.1.* 10.07.01, 00:59
Czy ktośz was chce coś na ten temat wiedzieć? O tym
kraju się nie pisze , nikt nic o nim nie wie a kultura
i mentalność Arabów ,przyprawiają białego człowieka o
zawrót głowy! Kraj samych zakazów, diamentów,
najpiękniejszych i najdroższych samochodów świata,
kosmicznych pejzaży i oszałamiającego bogactwa. Służę
informacjami. Pogoda na dziś: 45 stopni!
Obserwuj wątek
    • Gość: My Re: Zjednoczone Emiraty Arabskie IP: *.meddent.uwa.edu.au 18.07.01, 07:40
      Kamilko czy to ty???
      • Gość: Sisi Re: Zjednoczone Emiraty Arabskie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 04:46
        A wy to Mariusze???????????????????
        • Gość: My Re: Zjednoczone Emiraty Arabskie IP: *.library.uwa.edu.au 19.07.01, 07:41
          Gość portalu: Sisi napisał(a):

> A wy to Mariusze???????????????????

Nie, My to kangury dwa!

• Gość: Sisi Re: Zjednoczone Emiraty Arabskie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 01:52
            A coś więcej może? Bo kangury bardzo lubię , ale czy mój tok rozumowania jest
            właściwy, musicie podzielić się ze mną dokładniejszymi informacjami! Pozdrawiam
            gorąco!
            • Gość: My Re: Zjednoczone Emiraty Arabskie IP: *.meddent.uwa.edu.au 20.07.01, 04:33
              Najnowsze wiadomosci wg. Reuters''a:
              My, czyli kangury, to E i M. Jesli to jestes ty czyli Kamila, to powinnas
              wszystko wiedziec.
              Pa pa

Gość portalu: Sisi napisał(a):

> A coś więcej może? Bo kangury bardzo lubię , ale czy mój tok rozumowania jest
              > właściwy, musicie podzielić się ze mną dokładniejszymi informacjami! Pozdrawiam
              >
              > gorąco!

• Gość: Sisi Re: Zjednoczone Emiraty Arabskie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 00:39
                Niestety.... Ja byłam z M i M , ale z Kamilką wszyscy bardzo dobrze się znamy,
                tym bardziej , że blisko siebie wszyscy mieszkamy.... Ale , mimo to , fajnie
                się rozmawiało!
                P.S A może ta Kamila wcale nie jest "tą " Kamilą? Jak to teraz rozszyfujemy,
                kangury?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka