Gość: dzika IP: *.bazyliszek.k5.pl 22.08.03, 15:26 Mam zamiar wyjechać 17.09 do Turcji z pobytem w hotelu Boss, lecz nie jestem pewna czy ten hotel to trafny wybór. Jeśli macie jakieś info na ten temat prosze napiszcie:) pozdrawiam dzika z 3miasta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qurczak Re: hotel Boss w Alanya szukam opini :) IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 20:14 wyjeżdzam 6 wrzesnia :) mam nadzieje ze dobrze wybralem, jak narazie nie udalo mi sie zdobyc zbyt wielu informacji a to co mowia w biurze nie moge traktowac powaznie, chyba? jak juz cos wiesz to daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Re: hotel Boss-opinia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 23:02 Wróciłam parę dni temu z Boss i jestem zadowolona. Hotel jest czysty,obsługa miła,wielka zaleta jest indywidualna klima.Plaza jest zwirkowa,zejscie do morza i dno kamieniste...udalo mi sie nawet pocharatac noge (moze lepiej wziac jakies odpowiednie obuwie)...na plazy leżaki,materace i parasole (oczywiscie za friko) i jest nawet bar (a raczej "barman"+lodówka;) ). Jedzenie jak dla mnie było smaczne.Widok na morze niestety tylko dla wybranych (ja miałam szczęscie:))...bo z jednej strony hotelu zasłania go betonowy szkielet niedokonczonej budowy kolejnego hotelu.Dla mnie wielka zaleta było to,że hotel znajduje się 10 km od Alanyi (dojazd do Alanyi dolmuszem za 1 mln TL)...mniejsze tłumy i mniej oblężona plaża.Na okolicznych uliczkach sporo sklepików i knajpek. Aby było do konca obiektywnie mam trzy uwagi: Na poczatku naszego przyjazdu siadła im klimatyzacja na korytarzach i nie naprawili jej aż do naszego wyjazdu..tak więc siedzac w lobby barze ciut duszno było... Jedna winda to trochę na tyle osób za mało (z 3 razy nawet się zepsuła)...więc w porze posiałków trzeba na własnych nogach zasuwac do resteuracji na 6 pietro (super widok na morze i Alanye)...ale to dobre,żeby zrzucic trochę tego all inclusive;) Niezłym przypałem były też tzw.lunch packety (czyli suchy prowiant),które dostawaliśmy z hotelu na wycieczki...wersja superekonomiczna;) Ale to wszystko to szczegóły... Życzę udanego pobytu...i zazdroszczę,bo chetnie jeszcze troche powypoczywałabym w Turcji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzika Re: hotel Boss-opinia IP: *.bazyliszek.k5.pl 26.08.03, 14:40 dzięki serdeczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzika Re: hotel Boss w Alanya szukam opini :) IP: *.bazyliszek.k5.pl 26.08.03, 14:39 przesyłam ci odpowiedź na moje pytanko :) które przysłał mi DD Wróciłam parę dni temu z Boss i jestem zadowolona. Hotel jest czysty,obsługa miła,wielka zaleta jest indywidualna klima.Plaza jest zwirkowa,zejscie do morza i dno kamieniste...udalo mi sie nawet pocharatac noge (moze lepiej wziac jakies odpowiednie obuwie)...na plazy leżaki,materace i parasole (oczywiscie za friko) i jest nawet bar (a raczej "barman"+lodówka;) ). Jedzenie jak dla mnie było smaczne.Widok na morze niestety tylko dla wybranych (ja miałam szczęscie:))...bo z jednej strony hotelu zasłania go betonowy szkielet niedokonczonej budowy kolejnego hotelu.Dla mnie wielka zaleta było to,że hotel znajduje się 10 km od Alanyi (dojazd do Alanyi dolmuszem za 1 mln TL)...mniejsze tłumy i mniej oblężona plaża.Na okolicznych uliczkach sporo sklepików i knajpek. Aby było do konca obiektywnie mam trzy uwagi: Na poczatku naszego przyjazdu siadła im klimatyzacja na korytarzach i nie naprawili jej aż do naszego wyjazdu..tak więc siedzac w lobby barze ciut duszno było... Jedna winda to trochę na tyle osób za mało (z 3 razy nawet się zepsuła)...więc w porze posiałków trzeba na własnych nogach zasuwac do resteuracji na 6 pietro (super widok na morze i Alanye)...ale to dobre,żeby zrzucic trochę tego all inclusive;) Niezłym przypałem były też tzw.lunch packety (czyli suchy prowiant),które dostawaliśmy z hotelu na wycieczki...wersja superekonomiczna;) Ale to wszystko to szczegóły... Życzę udanego pobytu...i zazdroszczę,bo chetnie jeszcze troche powypoczywałabym w Turcji:) Odpowiedz Link Zgłoś