Gość: kinia IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 14:48 Czy odloty z KJatowic odbywają się z lotniska W Pyrzowicach (niedaleko Tarnowskich Gór? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sławek Re: Lotnisko Katowice IP: *.leszczyny.net 06.09.03, 15:18 Gość portalu: kinia napisał(a): > Czy odloty z KJatowic odbywają się z lotniska W Pyrzowicach (niedaleko > Tarnowskich Gór? Tak, masz rację jest to około 25 km od centrum Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ponad 30-sci............... 06.09.03, 15:21 ale za to co 3 godz. jezdza autobusy z centrum katowic:) Odpowiedz Link Zgłoś
mojito Katowice - lotnisko. 06.09.03, 16:29 Witaj, Lotnisko w Pyrzowicach, 33 km na polnoc od centrum miasta. Biuro LOT: Al. Korfantego 60, tel. 206 24 60, Biuro ORBIS: Al. Korfantego 2, tel. 258 64 84. Slonecznie pozdrawiam, mojito. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinkowe25 Re: Lotnisko Katowice IP: *.ists.pl 31.08.13, 16:53 w 90 % tak właśnie się to odbywa ale od czego są informacje na stronie internetowej i infolinia lotniska w Katowicach :) Zawsze możesz dowiedzieć się u obsługi bo chyba nikt tutaj nie zna odpowiedzi na twoje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazurek85 Re: Lotnisko Katowice IP: *.ists.pl 01.09.13, 15:25 ja osobiście lubię to lotnisko, mają wysoki poziom obsługi no i często korzystam z ich oferty kiedy chcę polecić do Londynu w odwiedziny do brata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiczek Re: Lotnisko Katowice IP: *.ists.pl 01.09.13, 16:09 a jak w ogóle jest na tym lotnisku jesli chodzi o gastronomię? zazwyczaj wybieram balice< ale tym razem jadę z kolegą i umówiliśmy się, że wylecimy z katowic bo jest w połowie trasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajrek Re: Lotnisko Katowice IP: *.ists.pl 09.09.13, 20:40 ja lubie katowice i katowickie lotnisko. czesto z niego korzystam - a jak późno wracam z gelegacji to zostaje sobie na noc w końcu firma płaci :D o tutaj lubię spać : www.fajnewczasy.pl/noclegi/katowice/apartamenty/55871 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czereśniak Re: Lotnisko Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.16, 15:55 Goovno nas to obchodzi gdzie lubisz spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januszek Re: Lotnisko Katowice IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.11.16, 15:49 Jest chooyowo. Zjesz kewbab i będziesz miał rozwolnienie. Zabieraj kanapki z domu. Pozdrowienia dla kolegi. Odpowiedz Link Zgłoś