Dodaj do ulubionych

Czy zna koś biuro bigblue

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 19:05
Mam ciekawe oferty na lato 2002 z biura bigblue z Jeleniej Góry ale nic mi o
tym biurze nie wiadomo. Czekam na informacje - Darek
Obserwuj wątek
    • Gość: Emi Re: Czy zna koś biuro bigblue IP: 157.25.86.* 15.01.02, 13:52
      o ile mi wiadomo to jeszcze rok temu nie miało koncesji, nie wiem jak jest
      teraz , sprawdź to
      pozdrawiam Emi
    • Gość: Beata Re: Czy zna koś biuro bigblue IP: 192.168.7.* 16.01.02, 08:18
      Właśnie też zastanawiam się nad Kretą z nowego katalogu lato 2002 i nie wiem co
      wybrać i czy warto. Jeśli dowiesz się czegoś ciekawego poza formu proszę opisz.
      Chcę dokonać rezerwacji jeszcze do 31 marca aby mieć zniżki.

Pozdrawiam
    • Gość: zem Re: Czy zna koś biuro bigblue IP: *.stacje.agora.pl 17.01.02, 17:29
      bylem z nimi w zeszlym roku na krecie. przyzwoita firma. co prawda zakwaterowano mnie w hotelu
      przy ulicy (a prosilem przed wyjazdem o cichy pokoj), ale bez problemow zmienili mi hotel. dobra
      opieka sympatycznych rezydentow. pojechalbym z nimi jeszcze gdzies. Aha, wycieczki, ktore
      proponuja sa drogie. warto wynajac samochod (tez nie u nich - tylko w jednej z kretenskich firm, ktore
      sa na kazdym rogu) i jezdzic samemu.
      zem
    • Gość: Magda Re: Czy zna koś biuro bigblue IP: *.chello.pl 18.01.02, 13:00
      Byliśmy z "Big Blue"w pażdzierniku na Krecie-hotel "Armonia".Cała miejscowość-a
      nie było tego dużo-zaledwie kilometr w jedną i drugą stronę spacerem-opanowana
      była przez klientów tego biura.Spotykało się od czasu do czasu parę Niemców,a
      tak to sami Polacy.Plaża brudna i do tego trzy kominy.Chyba najbrzydsze miejsce
      na całej Krecie...I jeszcze niezbyt miła pani rezydent,która wciskała wszystkim
      kit,żeby nie wypożyczać samochodu"z ulicy",bo oszukują.A to wcale nie była
      prawda.Ale ogólnie było miło,bo jak wiadomo dobra zabawa nie zależy od
      miejsca,tylko od towarzystwa...Pozdrawiam serdecznie iżyczę udanego urlopu.
      • Gość: sylwia Re: Czy zna koś biuro bigblue IP: 192.168.2.* 27.01.02, 20:21
        Nie polecam,cienko podobno przędą,koncesje juz mają, ale co z tego jak
        rezydentów maja z łapanki
        • Gość: Anka Re: Czy zna koś biuro bigblue IP: 217.99.1.* 28.01.02, 00:35
          Rezydenci bardzo mili ( w odróżnieniu od tych ze Scana , wiem , bo byłam z nimi
          aż o 5 razy za dużo ), natomiast z big blue byliśmy w tamtym roku również na
          Krecie. Było bardzo miło , ale może dlatego , że biuro i poloci potrzebni są
          nam tylko do przelotu. Zawsze organizujemy sobie czas na własną rękę. Nie
          dość , że taniej , to więcej można zobaczyć a i nie natykać się co chwila na
          Kowalskich z nad hotelowego baseniku i swory bachorów na pobliskiej plaży.
          Czego i wam życzę.
    • Gość: Olo Re: Czy zna koś biuro bigblue IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 28.01.02, 18:07
      Nie jest to biuro z kapitałem ale ok. Byłem dwa razy (Santorini i Kreta).
      Piloci olewający wszystkich ale nam opieka potrzebna nie była. Jednym gościom
      po przyjeździe dali inny hotel niż zamawiali...
    • Gość: M Do Darka IP: *.chomiczowka.net.pl 29.01.02, 11:04
      Darku!
      Przejrzyj poprzednie wątki z lipca i sierpnia dotyczące zwłaszcza Krety- dużo
      dowiesz się tam na temat samego biura Big Blue. Ja rowniez byłam z nimi,
      rzeczywiscie praca rezydentów sprowadza się do zachwalania rekomendowanej przez
      nich wypożyczalni samochodów, a miejscowosci, które oferują na Krecie to w
      większości straszne dziury z brzydkimi plażami i chyba jedynymi turystami są
      tam Polacy.
    • Gość: catani Re: Czy zna koś biuro bigblue IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 16:49
      na pewno nie jest to firma krzak byłem z nimi 3 lata temu na Santorini
      rezydenci dosyć olewający ale zawsze dostepni a chyba o to chodzi fakt,
      że mają w ofercie to czego nie wezmą największe rekiny (tui, neckermann, ving)
      reasumując - jak na polską prywatna firmę startującą od zera to nieźle
      (profesjonalny katalog, rozszerzająca się z roku na rok oferta)
    • Gość: Isia Re: Czy zna koś biuro bigblue IP: 192.168.30.* 04.02.02, 14:19
      Ja byłam z nimi w zeszłym roku w hotelu Capitol Beach
      w Turcji. Byłam bardzo zadowolona. Rok wczesniej byłam
      ze Scanem - za znacznie większe pieniądze było
      znacznie gorzej. Rezydenci tacy sobie, ale mnie to nie
      przeszkadzało.
    • mikmik Re: Czy zna koś biuro bigblue 04.02.02, 22:06
      Byłem z nimi w ich dobrych czasach na Santorinie i Mykonosie w 1998 roku. Nie
      zwracaliśmy raczej uwagi na rezydentów bo do niczego nie byli nam potrzebni (
      poza dowiezieniem nas do miejsca zakwaterowania ). Co do organizacji w zasadzie
      nie mogliśmy mieć zastrzeżeń. Niestety ( dla nas ) zrezygnowali całkowicie z
      Cyklad i pozostało nam tylko TUI :)
      pozdrawiam
      • Gość: M Re: Czy zna koś biuro bigblue IP: *.chomiczowka.net.pl 06.02.02, 13:11
        I to był ich wielki błąd! Ja również byłam z nimi na Cykladach kiedy zaczynali
        swoją działalność,wszystko bardzo dobrze zorganizowane, rezydentki na miejscu.
        Niestety w miarę rozwoju firmy, wg mnie jakość usług spadła. Proponują raczej
        mało ciekawe miejscowości.
      • Gość: EWKA Re: Czy zna koś biuro bigblue IP: 192.168.2.* 07.02.02, 21:41
        SANTORINI TO BYLO PRZEZ NICH ROBIONE SUPER,ALE PODOBNO NIE MAJA JUZ TAM WSTEPU
        BO PRZEKRECILI PARE HOTELI.TRZEBA BYC CZUJNYM WOBEC TEJ FIRMY,BO PAMIETAMY
        ALPINE.
        • mikmik Re: Czy zna koś biuro bigblue 07.02.02, 22:24
          J akurat Santoriny nie wspomnam mile z BB, staraliśmy się w ogóle nie
          integrować z grupą, rezydentka była do bani, sami lepiej się zorganizowaliśmy
          niż reszta przy jej współudziale. Na Mykonosie było Super, zakwaterowanie
          robione było na ostatnią chwilę na podstawie oględzin przybyłych turystów ale
          dzięki temu trafiliśmy rewelacyjnie a i rezydentka byłe profesjonalistką co nie
          często się zdarza.
          • Gość: pacio Zmiany formy prawnej Big Blue IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 16:11
            Od jakiegoś czasu Big Blue to Spólka z o.o., a w 2001 to była Spółka Cywilna.
            Na rok 2002 ceny niższe o 20%, ważne do końca marca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka