Dodaj do ulubionych

STENA LINE KARLSKRONA

IP: *.telsystem.com.pl 28.10.03, 15:51
kto z was plynal do Karlskrony promem Stena Line?
Prosze o wrazenia i jakie sa ceny w Karlskronie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomstar Re: STENA LINE KARLSKRONA IP: 192.11.224.* 31.10.03, 17:21
      Polecam. Zwłaszcza Szwecję w jeden dzień. Ceny w Karlskronie wysokie jak w
      całej Skandynawii.
      • Gość: ddd Re: STENA LINE KARLSKRONA IP: *.rtk.net.pl 01.11.03, 15:42
        Płynąłem tym promem chyba z 4 razy, tak ogólnie to na promie nic nie ma parę
        restauracji (drogich), sklep wolno cłowy bardzo drogi nie opłaca się nic
        kupować a na pewno wódki, papierosów ani perfum, jest dyskoteka nigdy tam
        nikogo nie ma chyba że parę osób zazwyczaj Szwedzi (młodzi pijani ludzie J ).
        Co do KARLSKRONY to też nic tam nie ma
        • Gość: Tomstar Re: STENA LINE KARLSKRONA IP: 192.11.224.* 05.11.03, 17:09
          Gość portalu: ddd napisał(a):
          > Co do KARLSKRONY to też nic tam nie ma

To zależy czego się oczekuje. Karlskrona to taka Szwecja w pigułce. Urocze małe
          miasteczko. Na jednodniowy wypad akurat.
          www.karlskrona.se/default____2339.aspx
        • Gość: Andrzej Re: STENA LINE KARLSKRONA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.03, 22:51
          To po coś tam 4 razy płynął? Chyba byłeś całkowicie zalany jak ci Szwedzi, że
          nawet nie wiesz co w tym mieście jest ciekawego do zobaczenia. To jest
          najstarszy wojenny port w Szwecj i jest bardzo wiele zabytków.
      • Gość: ddd No tak jak mam tam być tylko parę godzin to jest IP: *.rtk.net.pl 05.11.03, 19:43
        Ok ale, ja odradzam to nie dlatego że miasto jest złe tylko dlatego że prom
        jest do kitu, jak ktoś jedzie na taka wycieczkę to 100 razy lepszy jest prom ze
        Świnoujścia do Ystad , można tam zrobić małe zakupy i do Malmo jest blisko
        Bardzo polecam !!
    • Gość: d Płynełem 4 razy bo tam mieszkam i pracuje IP: *.rtk.net.pl 06.11.03, 00:10
      A co do portu i zabytków w tym mieście to się nie wypowiadaj bo nie masz racji,
      ja tylko poradziłem że sto razy lepsze jest np.: Malme i jak ktoś chce coś
      zobaczyć w Szwecji to powinien się tam wybrać, najlepiej promem z Świnoujścia
      mimo że jest troszkę droższy. A port w Karlskronie to jedna wielka porażka
      dlatego o nim nie wspomniałem, ogólnie wiocha.
    • Gość: Tomstar podobne wątki IP: *.proxy.lucent.com 10.11.03, 14:40
      poczytaj sobie
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=7057406&v=2&s=0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka