Gość: sylwia IP: 192.168.2.* 27.01.02, 20:31 Wybieram sie na nurkowanie do Egiptu.Zaciekawiły mnie oferty z Alfa Star.Czy ktos z nimi juz był w Egipcie?Czy warto? Myslę o Dahabie.Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aska Re: Biuro Alfa Star IP: 192.168.2.* 27.01.02, 20:51 Byłam w styczniu.Super, ciepło już /lub jescze/,wspaniała rezydentka,hotel w sharm Holiday Inn Amphora.Na prawde wszystko dograne.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Do Aski IP: *.chomiczowka.net.pl 29.01.02, 11:09 Ja właśnie wybieram się w marcu do Egiptu. Zastanawiam się nad Sharm i hotelem Holiday Inn Amphora. Czy możesz napisać coś więcej o miejscowości, okolicy i samym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Do Aski IP: 192.168.2.* 29.01.02, 22:07 Jesli bylas juz w Hurghadzie to Sharm jest ladniejszy, czystszy,wiecej zieleni,ale i drozszy.Zatoka Nama Bay calkiem przyjemna, dyskoteki, puby, kafejki, restauracje, sklepy.Hotel Holidayn Inn Amphora, ładny, nowy i nie drogi.Pare biur ma jego w swojej ofercie, musisz porownac kto ma taniej, bo niektorzy reklamują jako 5 *, a niektórzy 4*, ale cały czas jest to ten sam hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Do Aski IP: *.chomiczowka.net.pl 30.01.02, 14:17 Dzięki za info. Byłam w Hurghadzie i chciałabym się dowiedziec jeszcze jaka jest różnica w cenach 20%, 50%? Czy wchodziłaś na Górę Mojżesza? Pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do magdy Re: Do Aski IP: *.pilickanet.pl 30.01.02, 16:50 Ceny około 20 %, chociaż transport jest drozszy , bo nie ma busów małych, tylko taxówki ,które kosztuja nie 1, 2 funty tylko juz 8,10.Góra Sw.Katarzyny-byłam, ale dosyc forsowny marsz cię czeka /2,5 do 3 godzin/ale za to wszystkie grzechy bedziesz miała odpuszczone, warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe_Stru Re: Biuro Alfa Star IP: 192.168.0.* 30.01.02, 09:39 Witam! Byłem z nimi w czerwcu zeszłego roku na rejsie , objazdówce i w Hurgadzie. Było naprawdę świetnie. Wszystko zgadzało się z programem - żadnych niemiłych niespodzianek. Spokojnie mogę polecić. No i w porównaniu z innymi biurami ceny są całkiem ok. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Biuro Alfa Star IP: *.slg.se 30.01.02, 22:36 Bylam w Dahab w pazdzierniku, z Alfa Star kupilam tylko przelot. W Dahabie masz hoteli, kampow oraz klubow nurkowych do wyboru do koloru. Sharm to ogromne, piekne i luksusowe hotel natomiast Dahab jest to stara wioska beduinska przy ktorej powstalo centrum nurkow z calego swiata. Znajdziesz tam typowe arabskie restauracyjki gdzie po calodniowym nurkowaniu mozna sie wylozyc i saczyc piwo przez caly wieczor. Ja nurkowalam z klubem Dive Point Dahab Irka Kontnego. Maja super ceny. 10 nurow 130 USD + 12 USD/ dziennie sprzet. Nigdzie takich cen nie znajdziesz. W Polsce z tego klubu siedzi Witek Matuszewski 0601 81 62 98. Skontaktuj sie z nim jesli cie to interesuje. Kupujesz sam przelot, klub ci zalatwi hotel (taniej niz z biura) przejazd z Sharmu do Dahabu to 30 USD taxi lub lokalnym autobusem za 10. Mam nadzieje, ze ci sie tam spodoba. Pozdrawiam. Renata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Biuro Alfa Star IP: 192.168.2.* 05.02.02, 19:27 Bylam w Dahab w styczniu tego roku.Kupiłam kompletna oferte wlasnie hotel Lareine w dahab.Tam Irek Katny ma swoja bazę.U niego kupiłam nurkowanie, a wszystkie swiadczenia w Alfa Star.Polecam , było super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uta Re: Biuro Alfa Star IP: 195.117.240.* 04.03.02, 15:13 W pazdzierniku korzystalam z uslug Alfa Str , wszystko bylo tak jak w ofercie, bylam w Hurgadzie. Pozdrawiam i zycze milego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amra Re: Biuro Alfa Star IP: 192.168.2.* 04.03.02, 19:24 Alfa Star to naprawde solidne biuro.Bylam juz z nimi 5 razy i za kazdym razem bylam zadowolona!Mile rezydentki,zadnych nieporozumien i ceny w sam raz! Naprawde polecam! Odpowiedz Link Zgłoś