Dodaj do ulubionych

szukam towarzyszki

06.09.06, 19:15
Mam jeszcze parę dni urlopu .Myślę o wycieczce na parę dni np. na Węgry. Ale
lepiej z kimś niż samej. Szukam towarzyszki w wieku ,że tak powiem dojrzałym.
Może znajdę chetną osobę .
Obserwuj wątek
    • anna_lu1 Re: szukam towarzyszki 10.09.06, 15:16
      Też mam niedosyt wakacji... Czy masz na oku jakąś konkretną ofertę wyjazdu na
      Węgry?
      • turystkazkrakowa Re: szukam towarzyszki 11.09.06, 07:27
        Prawdę mówiąc to nie mam.
        Chciałam najpierw z kimś chętnym się porozumieć , a potem szukać, żeby nie było
        rozczarowania. Zacznę szukać? a może Ty masz jakieś ulubione biuro??
    • Gość: Anka_78 Re: szukam towarzyszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 07:48
      Hej. Ja tez mam pare dni urlopu- dokładnie w październiku (9-13) i też myślałam
      o parodniowym wypadzie na Wegry.Jestem ze Sląska. Nie wiem co dla Ciebie
      dokładnie oznacza "wiek dojrzały" ;)), ale ja mam 28 lat ;)
      • turystkazkrakowa Re: szukam towarzyszki 12.09.06, 09:09
        Witaj. No ja mam trochę więcej. Podaj adreas mailowy. Dobrze?
        • Gość: Anka_78 Re: szukam towarzyszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 12:17
          Mój adres mailowy: 1.prokopiuk@interia.pl. Pozdrawiam i czekam na maila
    • habima Re: szukam towarzyszki 12.09.06, 23:44
      Witam,

Nie wiem, jak tam poszukiwania. Ja też jakoś miałam ochotę na jeszcze trochę
      wakacji. Może niekoniecznie na Węgry. Nie wiem, czy w tym roku mi się już uda,
      ale polecam się na przyszłość. Czasem chciałoby się gdzieś pojechać, a nie
      bardzo jest z kim. Pozdrawiam.
      • turystkazkrakowa Re: szukam towarzyszki 13.09.06, 09:31
        Witam. Na razie się dogadujemy.Ale im więcej tym lepiej.A o wyjeździe gdzie
        myślisz???
        • turystkazkrakowa Re: szukam towarzyszki 13.09.06, 16:58
          Pojadę chyba sama. Znalazłam ofertę Biura "Tęcza" Wyjazd z różnych miast z
          Krakowa też. Budapeszt-Eger 21-04.09. No może ktoś się zdecyduje.
        • Gość: aga Re: szukam towarzyszki IP: 155.140.122.* 13.09.06, 17:00
          ja z kolei zastanawiam sia nad wyjazdem na poczatku paźdz. do Moldawii z biurem
          www.bezkresy.pl, nie jestem jeszcze zdecydowana, ale gdybym znala (nawet z
          internetu)kogos chetnego to moze zdecydowalabym sie (do konca tyg trzeba
          zglosic sie)
    • habima Re: szukam towarzyszki 13.09.06, 20:59
      szczerze powiedziawszy myślałam o wyocie do Barcelony na tydzień. Znalazłam
      niedrogie bilety lotnicze, ale nie mogłam znaleźć trzech osób, bo taka była
      opcja sprzedaży. Tak więc chyba tę wyprawę odłożę na przyszły rok.
      • turystkazkrakowa Re: szukam towarzyszki 13.09.06, 22:39
        To może jedź ze mną do Budapesztu za 539 + wstępy.
      • zizula Re: szukam towarzyszki 05.10.06, 12:05
        czesc, mysle o krotkim pobycie w Barcelonie badz Lizbonie Jakbys kiedys szukała
        wspoltowarzyszki to odezwij sie do mnie:)
        • turystkazkrakowa Re: szukam towarzyszki 05.10.06, 19:50
          Jasne.Na wiosnę myśle o jakimś wyjeździe.Odezwę się .Dzięki
          • egipskanefrettete Pilnie poszukuję towarzyszki do Egiptu/Tunezji!!!! 09.10.06, 19:44
            Pomóźcie!!
            Może ktoś ma podobny problem?
            Nie chcę dopłacać do singla wolę wziąść więcej gwiazdek czy dokupić wycieczki ;)
            Urlop mogę wybrać po 15.. Jestem otwarta na propzycje.

Sympatyczna podróźniczka.
            Piszcie.
    • habima Re: szukam towarzyszki 14.09.06, 22:07
      Dzięki za propozycję. Przyznam, że ja nie bardzo lubię zorganizowane wycieczki,
      choć mają pewne zalety. Poza tym dłuższa podróż autokarem trochę mnie męczy.
      Wolę już gdzieś polecieć i organizować pobyt na miejscu. Pozdrawiam
      • turystkazkrakowa Re: szukam towarzyszki 15.09.06, 07:12
        No i nikt chętny się nie znalazł.Pojadę sama.Szkoda
        • Gość: t Re: szukam towarzyszki IP: 155.140.122.* 15.09.06, 08:41
          i dlatego ja zawsze jezdze sama, a z umawianiem sie z kims zawsze
          wychodza "niewypaly"
          • turystkazkrakowa Re: szukam towarzyszki 15.09.06, 09:36
            Ale samemu nie jest źle, nie ma z kim sie podzlić wrażęniami.Pospacerować.
            • Gość: T Re: szukam towarzyszki IP: 155.140.122.* 15.09.06, 14:52
              pewnie ze lepiej jechac z kims, ale gdy ma sie do wyboru osobe z ktora trudno
              sie dogadac lub wyjazd w pojedynke to wybieram to drugie,poza tym na
              zorganizowanej wycieczce nie jestes sama, ja zawsze spotykam "pojedynki" z
              ktorymi mozna dogadac sie
              • turystkazkrakowa Re: szukam towarzyszki 15.09.06, 17:37
                Dzięki za dobre słowa. No to może ja też kogoś spotkam.Pozdrawiam
                • kawka41 Re: szukam towarzyszki 19.09.06, 12:29
                  szkoda ze dopiero teraz zaczelam czytac to forum. tez mialam ochote na Wegry w
                  tym roku ale nie znalazlam nikogo chetnego. jeszcze pare dni urlopu mam ale Ty
                  pewnie juz wyjechalas? lub napewno masz juz wszystko zorganizowane? moze w
                  takim razie w innym czasie bedziesz miala ochote gdzies pojechac , nie
                  koniecznie za granice (n.p.gory i nie tylko) - ja bardzo chetnie. Ciezko
                  znalezc towarzysz do takich wycieczek a samemu sie niechce
                  • turystkazkrakowa Re: szukam towarzyszki 19.09.06, 13:16
                    Witaj. Może sprawdź czy jeszce są miejsca. To jest Biuro POdróży "Tęcza" z
                    Bielska Białej. Wyjazdy są z różnych miejsc . Ja jadę z Krakowa. To jest
                    wycieczka Budapesz , Eger 21.9-24.09
                    Chętna jestem na różne wycieczki , po Polsce też. Pozdrawiam
                    • kawka41 Re: szukam towarzyszki 20.09.06, 12:36
                      Niestety juz nie dam rady tak szybko sie zebrac i pozalatwiac .Bardzo
                      zaluje.Ale moze po twoim powrocie jesli jeszcze bedziesz miala chec na jakies
                      wyjazdy - mysle tu o weekendach - to chcialabym sie wybrac (jest wiele miejsc w
                      Polsce ktorych jeszcze nie odwiedzilam).Mieszkam w Opolu , wiek 42.Wrzesien i
                      pazdziernik bardzo sie nadaja na wedrowki. Zycze przyjemnych wrazen z wycieczki!
                      • turystkazkrakowa Re: szukam towarzyszki 20.09.06, 13:10
                        Witaj, Ja mam 58 lat. Odezwę się po powrocie. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka