turystkazkrakowa 06.09.06, 19:15 Mam jeszcze parę dni urlopu .Myślę o wycieczce na parę dni np. na Węgry. Ale lepiej z kimś niż samej. Szukam towarzyszki w wieku ,że tak powiem dojrzałym. Może znajdę chetną osobę . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_lu1 Re: szukam towarzyszki 10.09.06, 15:16 Też mam niedosyt wakacji... Czy masz na oku jakąś konkretną ofertę wyjazdu na Węgry? Odpowiedz Link
turystkazkrakowa Re: szukam towarzyszki 11.09.06, 07:27 Prawdę mówiąc to nie mam. Chciałam najpierw z kimś chętnym się porozumieć , a potem szukać, żeby nie było rozczarowania. Zacznę szukać? a może Ty masz jakieś ulubione biuro?? Odpowiedz Link
Gość: Anka_78 Re: szukam towarzyszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 07:48 Hej. Ja tez mam pare dni urlopu- dokładnie w październiku (9-13) i też myślałam o parodniowym wypadzie na Wegry.Jestem ze Sląska. Nie wiem co dla Ciebie dokładnie oznacza "wiek dojrzały" ;)), ale ja mam 28 lat ;) Odpowiedz Link
turystkazkrakowa Re: szukam towarzyszki 12.09.06, 09:09 Witaj. No ja mam trochę więcej. Podaj adreas mailowy. Dobrze? Odpowiedz Link
Gość: Anka_78 Re: szukam towarzyszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 12:17 Mój adres mailowy: 1.prokopiuk@interia.pl. Pozdrawiam i czekam na maila Odpowiedz Link
habima Re: szukam towarzyszki 12.09.06, 23:44 Witam, Nie wiem, jak tam poszukiwania. Ja też jakoś miałam ochotę na jeszcze trochę wakacji. Może niekoniecznie na Węgry. Nie wiem, czy w tym roku mi się już uda, ale polecam się na przyszłość. Czasem chciałoby się gdzieś pojechać, a nie bardzo jest z kim. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
turystkazkrakowa Re: szukam towarzyszki 13.09.06, 09:31 Witam. Na razie się dogadujemy.Ale im więcej tym lepiej.A o wyjeździe gdzie myślisz??? Odpowiedz Link
turystkazkrakowa Re: szukam towarzyszki 13.09.06, 16:58 Pojadę chyba sama. Znalazłam ofertę Biura "Tęcza" Wyjazd z różnych miast z Krakowa też. Budapeszt-Eger 21-04.09. No może ktoś się zdecyduje. Odpowiedz Link
Gość: aga Re: szukam towarzyszki IP: 155.140.122.* 13.09.06, 17:00 ja z kolei zastanawiam sia nad wyjazdem na poczatku paźdz. do Moldawii z biurem www.bezkresy.pl, nie jestem jeszcze zdecydowana, ale gdybym znala (nawet z internetu)kogos chetnego to moze zdecydowalabym sie (do konca tyg trzeba zglosic sie) Odpowiedz Link
habima Re: szukam towarzyszki 13.09.06, 20:59 szczerze powiedziawszy myślałam o wyocie do Barcelony na tydzień. Znalazłam niedrogie bilety lotnicze, ale nie mogłam znaleźć trzech osób, bo taka była opcja sprzedaży. Tak więc chyba tę wyprawę odłożę na przyszły rok. Odpowiedz Link
turystkazkrakowa Re: szukam towarzyszki 13.09.06, 22:39 To może jedź ze mną do Budapesztu za 539 + wstępy. Odpowiedz Link
zizula Re: szukam towarzyszki 05.10.06, 12:05 czesc, mysle o krotkim pobycie w Barcelonie badz Lizbonie Jakbys kiedys szukała wspoltowarzyszki to odezwij sie do mnie:) Odpowiedz Link
turystkazkrakowa Re: szukam towarzyszki 05.10.06, 19:50 Jasne.Na wiosnę myśle o jakimś wyjeździe.Odezwę się .Dzięki Odpowiedz Link
egipskanefrettete Pilnie poszukuję towarzyszki do Egiptu/Tunezji!!!! 09.10.06, 19:44 Pomóźcie!! Może ktoś ma podobny problem? Nie chcę dopłacać do singla wolę wziąść więcej gwiazdek czy dokupić wycieczki ;) Urlop mogę wybrać po 15.. Jestem otwarta na propzycje. Sympatyczna podróźniczka. Piszcie. Odpowiedz Link
habima Re: szukam towarzyszki 14.09.06, 22:07 Dzięki za propozycję. Przyznam, że ja nie bardzo lubię zorganizowane wycieczki, choć mają pewne zalety. Poza tym dłuższa podróż autokarem trochę mnie męczy. Wolę już gdzieś polecieć i organizować pobyt na miejscu. Pozdrawiam Odpowiedz Link
turystkazkrakowa Re: szukam towarzyszki 15.09.06, 07:12 No i nikt chętny się nie znalazł.Pojadę sama.Szkoda Odpowiedz Link
Gość: t Re: szukam towarzyszki IP: 155.140.122.* 15.09.06, 08:41 i dlatego ja zawsze jezdze sama, a z umawianiem sie z kims zawsze wychodza "niewypaly" Odpowiedz Link
turystkazkrakowa Re: szukam towarzyszki 15.09.06, 09:36 Ale samemu nie jest źle, nie ma z kim sie podzlić wrażęniami.Pospacerować. Odpowiedz Link
Gość: T Re: szukam towarzyszki IP: 155.140.122.* 15.09.06, 14:52 pewnie ze lepiej jechac z kims, ale gdy ma sie do wyboru osobe z ktora trudno sie dogadac lub wyjazd w pojedynke to wybieram to drugie,poza tym na zorganizowanej wycieczce nie jestes sama, ja zawsze spotykam "pojedynki" z ktorymi mozna dogadac sie Odpowiedz Link
turystkazkrakowa Re: szukam towarzyszki 15.09.06, 17:37 Dzięki za dobre słowa. No to może ja też kogoś spotkam.Pozdrawiam Odpowiedz Link
kawka41 Re: szukam towarzyszki 19.09.06, 12:29 szkoda ze dopiero teraz zaczelam czytac to forum. tez mialam ochote na Wegry w tym roku ale nie znalazlam nikogo chetnego. jeszcze pare dni urlopu mam ale Ty pewnie juz wyjechalas? lub napewno masz juz wszystko zorganizowane? moze w takim razie w innym czasie bedziesz miala ochote gdzies pojechac , nie koniecznie za granice (n.p.gory i nie tylko) - ja bardzo chetnie. Ciezko znalezc towarzysz do takich wycieczek a samemu sie niechce Odpowiedz Link
turystkazkrakowa Re: szukam towarzyszki 19.09.06, 13:16 Witaj. Może sprawdź czy jeszce są miejsca. To jest Biuro POdróży "Tęcza" z Bielska Białej. Wyjazdy są z różnych miejsc . Ja jadę z Krakowa. To jest wycieczka Budapesz , Eger 21.9-24.09 Chętna jestem na różne wycieczki , po Polsce też. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kawka41 Re: szukam towarzyszki 20.09.06, 12:36 Niestety juz nie dam rady tak szybko sie zebrac i pozalatwiac .Bardzo zaluje.Ale moze po twoim powrocie jesli jeszcze bedziesz miala chec na jakies wyjazdy - mysle tu o weekendach - to chcialabym sie wybrac (jest wiele miejsc w Polsce ktorych jeszcze nie odwiedzilam).Mieszkam w Opolu , wiek 42.Wrzesien i pazdziernik bardzo sie nadaja na wedrowki. Zycze przyjemnych wrazen z wycieczki! Odpowiedz Link
turystkazkrakowa Re: szukam towarzyszki 20.09.06, 13:10 Witaj, Ja mam 58 lat. Odezwę się po powrocie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link