Gość: Kaszana IP: 62.233.164.* 05.02.04, 07:53 Dlaczego moderator nie usówa chamskich reklam zamieszczanych na forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gazek Re: REKLAMA NA FORUM IP: *.espol.com.pl 05.02.04, 15:42 Jesli ci to przeszkadza; NIE CZYTAJ! Ja z zainteresowaniem czytam ciekawe reklamy i informacje gdziekolwiekmje spotykam. Radzę ... wypocznij, odstresuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melka Re: REKLAMA NA FORUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 15:57 Usuwa, pisze się usuwa a nie osówa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedagog Re: REKLAMA NA FORUM IP: *.espol.com.pl 06.02.04, 23:11 Kaszano, dlaczego nie zajrzysz do słownika ortograficznego nim coś z siebie „wydalisz” ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkana@ gazeta.pl Re: REKLAMA NA FORUM IP: *.dolsat.pl 21.03.04, 17:01 I co kaszaniarzu , miło Ci że normalni ludzie dali odpór Twojej mądrości inaczej. Prawdą jest ,że wielokrotnie dzieliłem sie swoimi uwagami i podawałem swoje namiary z ,których skorzystali "normalni" ludzie. Ot młodzi, nie z wypchanymi portfelami a nade wszystko to ludzie naprawdę wspaniali, bez względu na ich wiek i obycie. Nawet jak zdarzyło się "pohulaczyć"- (wiem co piszę) to nie było tak, że następnego ranka bladym świtem musieli się'pohulańcy" zmywać.(nieraz to i ja z nimi zabalowałem,a dlaczego niby nie? hm. Za rzeczywiście wspaniałą postawę należą si esłowa podziękowania prowadzącym FORUM w gazecie.pl. Wiem ile kosztuje umieszczenie ogołoszeń o własnym lokum, wiem ile żądają od klientów ,którzy poszukują kontaktów. Pewnie ty Kaszano prowadzisz taką działalność, i wkurzasz ię ,że nie dają Ci inni "mniejszych wydoić". I dobrze. Dziękuję serdecznie moim przedmówcom i Wszystkim bez wyjątku( łącznie z Kaszanką), życzę jedynie wspaniałych chwil, zwłaszca nad Bałtyckim ,świeżym morzem. Kazimierz. Odpowiedz Link Zgłoś