madzias3 21.02.04, 00:21 Planuję spędzić "tam" 2tyg sierpnia z mężem i 2letnią dzidzią.Czy znacie kwatery, pensjonaty lub domy wczasowe godne polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagasz Re: Międzyzdroje 23.02.04, 12:21 Polecam kwaterę u Państwa Sielickich na ul Orlej. Poszukaj w wyszukiwarce - Sieliccy. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
madzias3 Re: Międzyzdroje 23.02.04, 23:49 Dziękuję. Wysłałam maila. Czy w pokojach są łazienki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagasz Re: Międzyzdroje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 10:56 Z tego co wiem to są pokoje z łazienkami i bez. Słuchaj ja też kiedyś wysłałam maila i do tej pory nie otrzymałam odpowiedzi. Przypuszczam, że ci ludzie sporadycznie korzystają z poczty. Lepiej zadzwoń. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
madzias3 Re: Międzyzdroje 24.02.04, 23:08 Właśnie czekam i czekam, i nic. Zadzwonię.Ile płaciłaś? Czy jest tam spokój. Czy pokoje i łazienki są czyste? Przepraszam, że tak drążę. Przecież juz mi poleciłaś to miejsce, ale otatnio zostałam zrażona do Międzyzdrojów, że drogo, że nie ma placów zabaw przy pensjonatach, że tłoczno w miasteczku, na plaży, itp. ,itd. Ogólnie - że to nie miejsce na wypoczynek z małym dzieckiem. Co o tym sądzisz. Będę wdzięczna za opinię. Pozdrawiam, Magda. Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: Międzyzdroje 26.02.04, 10:14 Wiesz ja tam miałam mieszkać, ale zrezygnowałam i mieszkałam w drugim końcu Międzyzdrojów (nota bene miejsce fatalne, brud, meble jak za komuny itp. ) potem strasznie żałowałam, że nie mieszkałam na Orlej, ale poszłam zobaczyć gdzie to jest. To są nowo wybudowane (byliśmy tam 3 lata temu) bliźniaki, jest czysto, ładnie, widać, że ludzie się starają. Jest bardzo blisko do morza, na przeciwko smażalnia ryb(której nie badzo polecam, ale polecam tę przy plaży jak się idzie z Orlej), gofry i inne bzdurki. W każdej chwili możesz z plazy wrócic do domku bo jest bardzo blisko. Wtedy cena była chyba 40 zł, teraz nie wiem. Kwatera jest odsunięta od głównej ulicy ale jednocześnie jest bardzo blisko do morza i innych atrakcji. Na mapie trochę mnie ta odległość (do "centrum") przeraziła, ale jeżeli znasz Międzyzdroje to jest to super miejsce dla rodzin z dzieckiem. Mam teraz dwu letnie dziecko i nie zawahałabym się nad wyjazdem własnie tam. Wydaje mi się, że wszystkie kwatery, które sa na Orlej mozna polecić, akurat u p. Sielickich widać na stronie ich pokoje, dla mnie wyglądają OK. Jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz. Aha na plaży od Orlej jest trochę mniej ludzi niż w samym centrum, to też jest plus. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
madzias3 Re: Międzyzdroje 28.02.04, 00:25 Dziękuję za informacje. Teraz musimy zdecydować Międzzdroje czy inna miejscowość. Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś