she.78 21.06.10, 14:14 Witam! Wybieram się do tego Ośrodka w sierpniu. Bardzo proszę o opinie. Jestem zainteresowana czy jest tam czysto, jaka obłsuga i jak wygląda sprawa z posiłkami ( czy jest wybór, czy są dobre)! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fazzowaa1 Re: O-W Jantar w Rewalu 21.06.10, 17:54 witam .;-) osrodek jest jak najbardziej wporzadku;-) obsługaa bardzooo miła,sprawnie dzialajaca;-) na sniadanie szwedzki stol-ogromny wybor potraw. sa szynki,sery,konfitury,platki na mleku ,parowki ;-) zaleznie od dnia;-) jest takze wielw arzyw ,salatek.dania obiadowe takze bardzo dobre.można najadac sie do woli. basen super jacuzzi rownież;-) z dodatkowych atrakcji nie korzystalam ... w wrazie pytan prosze smialo zagadywac.;-) a i jescze jedno.. wlasciciele sa bardzo sprawiedliwi.. na wczasach w jantarze zgubilam kmorke gdy tylko ja znalezli odeslai! Odpowiedz Link Zgłoś
she.78 Re: O-W Jantar w Rewalu 21.06.10, 20:18 Dzięki serdeczne za odpowiedź- upewniłam się po prostu, że dokonałam dobrego wyboru :)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś