sacea 08.02.17, 11:56 stosujecie? z jakim skutkiem? do tej pory stosowałam radical, zachęcona dobrymi opiniami zaczęłam jantar i mi włos z głowy leci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruscello Re: jantar 08.02.17, 12:07 Bardzo mi pomogła. Ale każdemu służy co innego i ciężko porównać. Możliwe też, że teraz lecą włosy, które powstrzymał radical, a one "planowały" wypaść Odpowiedz Link Zgłoś
jolcix Re: jantar 08.02.17, 13:00 dla mnie rewelacja! uratował mnie przed łysieniem. nie powoduje wzrostu włosów, jedynie tzw baby hair, ale całkowicie wstrzymał wypadanie stosuję ponad rok, z przerwami co miesiąc na kilka dni pierwsze efekty były po 2 miesiacach Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: jantar 08.02.17, 13:39 Napiszcie jak to stosujecie, bo zakupiłam sobie na próbe ostatnio. Mogę wetrzeć w skórę i np. umyć włosy po godzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
sacea Re: jantar 08.02.17, 20:22 no właśnie, bo może coś źle robiłam, napiszcie proszę Odpowiedz Link Zgłoś
agua_de_coco Re: jantar 08.02.17, 20:37 Ja to wcierałam po myciu, w wilgotne włosy, ale przede wszystkim w skórę głowy. Włosy wyglądały ok, nie jak przetłuszczone czy coś. Mnie jantar pomógł bardzo, mnóstwo baby hair się pojawiło Odpowiedz Link Zgłoś