kaldko 08.05.04, 21:17 Jak tam jest? Czy dużo ludzi ? Szeroka plaża? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 5nikus Re: Chłopy IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 09.05.04, 18:55 jezeli to to obok mielna, to bardzo cicho, wiejska miescina, plaza szeroka, taniej niz w Mielnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Chłopy IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.04, 20:56 polecisz jakieś konkretne kwatery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: Chłopy IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.06.04, 09:05 Byłam w Sarbinowie Morskim - bardzo blisko - Chłopów . Plaża szeroka , piaszczysta i cichutko . Spacerowaliśmy plażą do Chłopów , a z powrotem szliśmy drogą ze względu na silny wiatr . Jeśli pojedziesz w późniejszym terminie , napewno będzie cieplej i będziesz mogła spacerować plażą w obydwie strony . Odpowiedz Link Zgłoś
abnet Re: Chłopy 25.08.14, 19:39 Na plaży kutry i falochrony. Niezbyt ładna lepsza plaża w Mielenku. Odpowiedz Link Zgłoś
qqqq33 Re: Chłopy 26.08.14, 11:01 A ja spędziłam dwa urlopy z rodziną w Chłopach ( rok 2010 i 2012) i bardzo miło je wspominam. Mała dziura, ale teraz właśnie w takich miejscach doceniam wypoczynek. Plaża niezbyt szeroka, ale ludzi mniej niż w kurortach więc jest ok. A poza tym super, że można pospacerować plażą do Sarbinowa, a rowerem do Mielna. I na Bosmańskiej super jedzonko, w takiej stołówce w willi przed którą stoi łódka. Na każdym kolejnym wyjeździe wspominamy te posiłki :) Na pewno kiedyś jeszcze tam wrócę... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kol32 Re: Chłopy 28.08.14, 16:39 Moje spostrzeżenie z tegorocznych wypadów do Chłopów jest takie, że w ciągu kilku ostatnich lat liczba turystów w tej małej wiosce conajmniej się podwoiła - jest tłoczno. Plaża tak jak przed kilku laty raczej wąska i niezbyt czysta. A poza plażą Chłopy niewiele mają do zaoferowania. Dla miłośników rowerów: przyjemna ścieżka w lesie do Mielenka, do Mielna i Sarbinowa już nie taka komfortowa. Odpowiedz Link Zgłoś