dorota.skupa 06.06.11, 08:16 Czy mogę prosić o wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia19884 Re: Pobierowo Dom Gościnny AGA 02.08.13, 16:42 Fajne miejsce. ;)) www.gulliver.com.pl/aga/ - wszystko tak, jak na zdjęciach! Mili wlasciciele, jest miejsce do zabawy i do grilla czy ogniska. parking ma monitoring. Dobre tez dla osob z dziecmi czy osob starszych, jest naprawde spokojnie i blisko do morza. Ja bylam tam dwa razy i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
kalzyn Re: Pobierowo Dom Gościnny AGA 02.08.13, 21:59 Najgorszemu wrogowi nie życzę wynająć domek w Pobierowie na ul.Karola Borka 7E, Link z allegro: allegro.pl/domek-letniskowy-w-pobierowie-i3422135846.html Właścicielka jest beznadziejna wszystkiego zabrania o wszystko oskarża, Nie można spożywać alkoholu w obrębie domku, nie wystawia rachunków, o 22 nie można sie nawet głośniej odezwać, jest kominek ale nie można w nim rozpalić mimo zimnych wieczorów, telewizor stoi jako atrapa i jeszcze oskarża o zepsucie, umawia sie o 10 na opuszczenie domku a o 9 juz wygania i łazi po całym domku, nie mówiąc o tym ze wchodzi do wynajętego domku bez pukania poza tym domek jest zaniedbany brudny i śmierdzący Odpowiedz Link Zgłoś
avetta Re: Pobierowo Dom Gościnny AGA 12.08.13, 21:36 Fajne miejsce na rodzinne wczasy. Ładny dom, pokoje ok, łazienki w pokojach. Blisko do plaży. Sympatyczni właściciele. Jest parking, plac zabaw. Ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś