Dodaj do ulubionych

kempingi nad morzem

31.07.11, 23:01
Zdecydowanie nie polecam kempingow nad naszym morzem.
na wielu trzeba dodatkowo zaplacic za natrysk,takich praktyk nie ma na kempingach europejskich.
To jest nieuczciwe dzialanie wlascicieli kempingow/Gaski,Serbinowo tu facet sprzedaje karte za 25 pl i wkladajac ja w czytnik naciskasz przycisk i zaczyna leciec woda ,a na karcie po chwili nie ma forsy.
Te kmioty nie maja pojecia jak powinien wygladac kemping za to wiedza jak wyssac forse z turysty.
Dlatego omijam wielkim lukiem takie mjesca i nie bede im napychac kasy.
przejechalam prawie cala Europe i takich praktyk nie spotkalam.
Prawda jest taka ,ze gdyby nie okrutna historia to wjekszosc tych wlascicieli do dzis chodzilaby za stodole za swoja potrzeba.
Obserwuj wątek
    • marex59 Re: kempingi nad morzem 01.08.11, 16:07
      Uważam że mocno generalizujesz bo w praktyce w cale nie jest tak do końca jak mówisz.Byłem u znajomych na kampingu w Dźwiżynie i w Międzywodziu i tam wogóle się za wodę nie płaci.Moczyć się możesz cały dzień i nic więcej nie płacisz niż taryfa ustalona za pobyt. , bo woda w nią już jest wliczona. Wszystko zależy od właściciela kampingu.
      • media_hole Re: kempingi nad morzem 04.08.11, 13:37
        Ja byłam na kempingu w Lubiatowie i niestety prysznice były płatne :/ a wakacje bez mycia się to taka średnia przyjemność, szczególnie kiedy jest gorąco. Ostatnio byłam jednak na kempingu w Malborku i wszystko było super, pole tanie, bo 15 zł od osoby i bardzo porządne zaplecze sanitarne, oczywiście za free. Wydaje mi się, że zawsze lepiej sprawdzić opinie i warunki danego miejsca, jest chociażby ideatur.pl z dużą bazą danych polskich miejsc noclegowych.
    • agatb Re: kempingi nad morzem 09.08.11, 10:38
      Zdarzają się naprawdę ciekawe kempingi - jest kilka z basenami i bardzo dobrą infrastrukturą rozrywkową...lepiej nie wpakowywać wszystkiego w jeden worek....
      domki kempingowe nad morzem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka