Dodaj do ulubionych

Rowy- wakacje 2012

21.05.12, 15:07
Witam
Wybieramy się na przełomie lipca i sierpnia po raz pierwszy do tej miejscowości. Jeśli ktoś może polecić jakieś dobre i tanie jedzonko byłabym wdzięczna. Gdzie warto się udać z dziećmi ze spokojnym sumieniem zjeść. A jakich miejsc unikać :) Poprzedni watek przeczytałam ale minęło już dwa lata więc duuużo mogło się zmienić.
Pozdrawiam Iwona
ps. za wszelkie informacje z góry dziękuje :)
Obserwuj wątek
    • kol.3 Re: Rowy- wakacje 2012 23.05.12, 20:52
      Dla dzieci to Kaszubka, w centrum starych Rowów, żarcie domowe, dobre.
    • robert1553 Re: Rowy- wakacje 2012 30.05.12, 11:43
      Witaj,
      Restauracji, barów i knajp w Rowach jest sporo. Ceny nie są wysokie, wszystko zależy co kto lubi. Osobiście polecam domowe obiadki U JADZI. To taki kultowy rodzinny Bar, który zna chyba każdy stały bywalec tej miejscowości. Dobre domowe jedzenie w rozsądnej cenie. Więcej o miejscach, gdzie można zjeść znajdziesz wpisując w Google chociażby bar w Rowach. Pozdrawiam
      • kol.3 Re: Rowy- wakacje 2012 31.05.12, 20:16
        Potwierdzam, lokal niby zwykły ale wlaściciel tworzy fajny klimat, no i jadłospis bogaty, sporo pierogów domowych, dobrych zup.Dobre ceny.
    • agacikkrawacik Re: Rowy- wakacje 2012 13.06.12, 14:35
      Jeśli chodzi o jedzenie to rzeczywiście w rowach jest naprawdę dużo miejsc gdzie można tanio zjeść. osobiście polecam bistro u Stacha :P a jeśli chodzi o nie obiadowe to w Rowach koło Parku Słowiańskiego mają pyszne szejki :)

W tym roku poszukuję domku kempingowego dla dwóch osób najlepiej jakoś blisko plaży i nie drogo / polecicie coś?
    • maniekmarny21 Re: Rowy- wakacje 2012 19.07.12, 08:54
      Jeśli chodzi o restauracje, to polecam Restaurację Ani. Jest stosunkowo nowa, innowacyjna w swojej dziedzinie. W Złotej Rybce możesz zjeść prawdziwie wędzone ryby. Bistro u Stacha serwuje dobre śniadanka! Mam nadzieję, że coś sobie wybierzesz :) daj znać po wszystkim, jak i gdzie było!
      • inka_34 Re: Rowy- wakacje 2012 19.07.12, 15:25
        My w tym roku stołowaliśmy się z dzieckiem U Jadzi ( tak to prawda żarty Pana przyjmującego
        zamówienia- rewelka!!!)u Stacha- bardzo duże porcje i bardzo smaczne , byliśmy też w Kaszubce tez ok. Ze słodkości to genialne szejki i gofry przy plaży.Pozdrawiam Inka
        • max.jack Re: Rowy- wakacje 2012 20.06.13, 07:44
          ja znalazłam taki super bar na rogu Wczasowej i Słonecznej - ;Pod Kolumnami; pyszne jedzenie, fajne ceny ,typowo domowe obiady ,chodziliśmy z małymi dziećmi naprawdę polecam
    • kol-as Re: Rowy- wakacje 2012 25.06.13, 10:28
      W Rowach zdecydowanie Bar u Jadzi. Podają tam pyszne domowe jedzonko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka