Dodaj do ulubionych

MIĘDZYWODZIE-BYŁ KTOŚ????

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.04, 18:06
MIĘDZYWODZIE-BYŁ KTOŚ???? MOZE KTOS MI COS WIECEJ POWIE O TYM MIASTECZKU JADE
TAM PO RAZ PIERWSZY CZY JEST TAM COS CIEKAWEGO JEST COS DO ROBOTY?CZEKAM NA
WASZE ODPOWIEDZI.....
Obserwuj wątek
    • Gość: Gor Re: MIĘDZYWODZIE-BYŁ KTOŚ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 20:18
      Miałem jechać w tym roku, ale przełożyli wyjazd na inną datę więc zrezygnowałem.
    • Gość: mika Re: MIĘDZYWODZIE-BYŁ KTOŚ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 21:07
      spokojne miasteczko
      • Gość: zembik Re: MIĘDZYWODZIE-BYŁ KTOŚ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 08:01
        Jeżdziłem tam przez kilka lat. Faktycznie spokojne nieduże miasteczko, dużo
        ośrodków schowanych wśród drzew w odległości ok 200-300m od plaży. Plaża była
        szeroka i czysta, ciekawie było obserwować jak co roku zmieniał sie jej
        kształt. W samym Międzywodziu były 1-2 większe lokale z parkietem. Jeśli
        szukasz "głośniejszych" rozrywek, to w pobliżu są Międzyzdroje. Za to na
        miejscu idealne warunki do spacerów i jazdy rowerkiem, choć na drodze
        przelotowej ruch jezt dość duży. Ja mam z tych wakacji tylko miłe
        wspomnienia.Zembik@polbox.com
    • ddevilka Re: MIĘDZYWODZIE-BYŁ KTOŚ???? 04.07.04, 14:31
      ja tez w tym roku jade do MIEDZYWODZIA.tez po raz pierwszy i troche sie obawiam
      poniewaz szczerze w tym roku uslyszalam pierwszy raz nazwe tej miejscowosci.mam
      swoj post na tym forym na temat MIEZYWODZIA i ludzie pisza ze nawet tam
      fajnie.wiec jestem dobrej mysli.:)
      • Gość: Zak Re: MIĘDZYWODZIE-BYŁ KTOŚ???? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.04, 00:06
        Jeżdzę tam od 9 lat.Jest o.k co roku to miasteczko wydaje mi się coraz
        ciekawsze.
        Jest gdzie wyjść.Jest tam bardzo miła fryzjerka :)Bardzo sympatyczna.
        A TAK POWAŻNIE :MIĘDZYZDROJE TO SIĘ CHOWAJĄ
        • Gość: Aga Re: MIĘDZYWODZIE-BYŁ KTOŚ???? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.04, 00:08
          Ja też poznałam panią Marzenę-naprawdę jest sympatyczna-w tym roku też będę
          miała u niej pokój:).Oby była pogoda.
          • Gość: Ed Re: MIĘDZYWODZIE-BYŁ KTOŚ???? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.04, 00:10
            Ja już po urlopie,ale jadę tam znowu w sierpniu.
            • Gość: aga Re: MIĘDZYWODZIE-BYŁ KTOŚ???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.07.04, 11:06
              dziekuje wszystkim za niusy troche mnie uspokoiliscie mam nadzieje ze bedzie
              super a propos ja rowniez jade tam w sierpniu a dokladniej na poczatku do
              zobaczenia wszystkim :))
            • uncledonken Re: MIĘDZYWODZIE-BYŁ KTOŚ???? 01.08.04, 21:14
              Byłem tu 2 razy i jutro najpóźniej we wtorek jade ponownie do Międzywodzia.
              Podoba mi się to miasteczko, są "balety" na wydmie i na plaży!
          • Gość: jamajka Re: MIĘDZYWODZIE-BYŁ KTOŚ???? IP: *.toya.net.pl 19.07.04, 15:52
            jest swietnie -fajowa plaza ,fajowe imprezki ,dobre piwko ,pelno mlodych ludzi -
            i ogólnie bardzo pozytywny klimat tam panuje !!! blisko do miedzyzdroi i
            dziwnowa do dziwnowa mozna przejs sie plaza -a miasteczko tez bardzoo
            fajne !!!! ogólnie poleca ja jade za tydzienn :):):)):):):
    • thores Re: MIĘDZYWODZIE-BYŁ KTOŚ???? 17.07.04, 20:34
      Heh,Międzywodzie,Byłem tam rok temu przez miesiąc czasu.Pojechałem tam z kilku
      przyczyn,po pierwsze trenować,po drugie wypocząć,po trzecie zapoznac nowych
      ludzi.wszsytkie punkty zostąły zaliczone.Wioska bardzo mała,liczącą ponad 600
      mieszkańców,spokojna,wręcz wymarzona dla par ;-) Ja nie mam i nigdy nie miałem
      problemów z aklimatyzacją nad morzem.Jesli masz spokojna duszę to naprawde
      polecam Miedzywodzie.A jesli w tobie "grasuje" imprezowicz/ka to pojedż lepiej
      do Międzyzdroji które to tak naprawdę przytłoczyły mnie.Ludzi od
      groma,plaza,rok temu zasyfiona,prawdą jest że w dalszym odcinkach była
      czysciejsza.
      Co do morza i jego plaz,to odwiedziłem niemal ze wszytkie...
      pozdrawiam
      • Gość: kacha Re: MIĘDZYWODZIE-BYŁ KTOŚ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 23:27
        ja też nie bylam tam ,ale sie wybieram. Ktoś może był na kwaterach na ul.
        Westerplatte w aldze?
    • horny7 KWATERY W MIĘDZYWODZIU... 21.07.04, 08:54

możecie jakieś polecić. W rozsądnych warunkach i cenie
      dla 4 osób. Widziałem kilka na portalu nadmorze.pl, ale
      może coś polecicie?

Z góry wdzięczny,

&
      • Gość: Ada Re: KWATERY W MIĘDZYWODZIU... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.04, 22:09
        Ja jeżdże od paru lat do Międzywodzia,konkretnie 4.Informacje uzyskasz pod nr
        tel.0913813981.Powołaj się na Adę z Legnicy.
        • Gość: kacha Re: KWATERY W MIĘDZYWODZIU... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 23:57
          Jadę do Międzywodzia poraz pierwszy.Ponawiam pytganie - był ktos w ALDZE przy
          ul.Wester[alatte.???? I w ogóle jak tam?????
        • xavi Re: KWATERY W MIĘDZYWODZIU... 22.07.04, 08:23

Dzięki Ada.

A możesz napisać nieco więcej o warunkach, odległości od morza itp.?
          Najlepiej na priv'a: xavi(małpa)gazeta.pl

Pozdrawiam.

XaVi
      • Gość: Thomas Re: KWATERY W MIĘDZYWODZIU... IP: *.pl / *.pl 22.07.04, 10:16
        Polecam Pensjonacik "BASIA" w Miedzywodziu, blisko morza, wszystkie pokoje z
        lazienkami, parking i BARDZO PRZYSTEPNE CENY!! tel. 091 38 138 91
        • uncledonken Re: KWATERY W MIĘDZYWODZIU... 01.08.04, 21:18
          Kochani może zrobimy małe spotkanko forumowiczów w "naszym" Międzywodziu? Tak
          przy piwku :). Będe tam w tygodniu, co Wy na to?
    • Gość: KleOO Re: MIĘDZYWODZIE-BYŁ KTOŚ???? IP: 193.24.207.* 06.05.05, 19:40
      Międzywoedzie jest najfajniejszym miastem pod sloncem, jezdze tam co roku od
      malego, wiec jakis 15 raz bedzie, naprawde jest super, wiele atrakcji itd ;]
    • Gość: tommen Re: MIĘDZYWODZIE-BYŁ KTOŚ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 22:10
      jesyem tam co roku.jast świetnie,zwłaszcza te codzienne balety na plaży.fajna atmosfera,przyjemne ogródki z piwem.tak pozatym to bardzo polecam międzywodzie!!!w tym roku też tam jade bo tam jast najleoiej.polecam i pozdrawiam.
      • Gość: Beatca Re: MIĘDZYWODZIE-BYŁ KTOŚ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:44
        Uwielbiam to miejsce. Mam mnóstwo fantastycznych wspomnień. Miasteczko
        niewielkie i raczej spokojne. Zależy co kto lubi. Z pewnościa nie ma takiego
        tłoku co w innych nadmorskich miejscowościach, ceny tez stosunkowo niższe niż
        gdzie indziej. Byłam w Miedzywodziu już chyba ze 12 razy. Teraz od 4 lat nie
        byłam nad morzem i bardzo żałuję. Ale może w tym roku i napewno do M-wodzia.
        Polecam, jak dla mnie super.
    • corelll Re: MIĘDZYWODZIE-BYŁ KTOŚ???? 27.05.05, 09:29
      gdzie mozna sie tam zatrzymac? podajcie jakies namiary, najlepiej z odnośnikiem
      do strony:)
      • yvonne33 Re: MIĘDZYWODZIE-BYŁ KTOŚ???? 27.05.05, 14:57
        pensjonat "Basia" przy ul. Wojska Polskiego 6. Doslownie pare
        metrow od plazy. Wszystkie pokoje sa z lazienkami, TV, czajnikiem
        bezprzewodowym, lezakami. Niektore pokoje z balkonami. Duzy teren wokol domu,
        parking dla aut. Polecam jesli jedzie ktos z dziecmi - hustawki, piaskownica.
        Mozliwosc grilowania - sa stoliki, krzeselka. W pensjonacie jest tez kuchnia z
        ktorej mozna korzystac. Cene sa bardzo umiarkowane. Tel. ( 091 ) 38 138 91.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka