Gość: Gosia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.04, 22:09 Czy w Polsce są plaże gdzie można opalać się topless? Chodzi mi głównie o Ustkę. Bardzo proszę o wpisy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luk_Ww Re: TOPLESS W POLSCE IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 09:30 Również jestem ciekaw czy w Polsce są takie możliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >>> Re: TOPLESS W POLSCE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 10:31 tak, jest takie miejsce - plaza wojskowa w ustce, po lewej stronie od wejscia do portu, bede tam czekal i bacznie obserwowal :) (jesli bedzie slonce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: TOPLESS W POLSCE IP: *.um.dzierzoniow.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 16.07.04, 10:45 Taka plaza znajduje sie rownie w Lebie ( na wschod) jakies 2,3 km. Ale nie ma tam zbyt wielu smialkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiula Re: TOPLESS W POLSCE IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 10:55 A po coz kobiecie spracjalne miejsce do opalania sie topless? Ja chce to po prostu zdejmuje gorna partie kostiumu i sie opala. Dziwne pytania i dziwne reakcje naszego spoleczenstwa na ten fakt sprawiaja, ze wiele kobiet nie decyduje sie na ta swietna forme opalania. Swoja droga na naszych plazach mozna znalezc miejsca, gdzie gole piersi nie sa zadna sensacja. Jedna pani sie decyduje, dolacza obok nastepna (zawsze razniej w kilka osob). Gdyby tylko brak bylo reakcji mlodych, jurnych chlopcow (ale dla mnie nie stanowi to problemu; jak ktos jest pusty - to nic nie pomoze). Jego problem, nie moj. Ja osobiscie pozwolilam sobie na taka swobode w Hiszpanii. Zalozenie biustonosza na plazy w Alicante bylo dla mnie nie do pomyslenia (zreszta tam jest to na porzadku dziennym). W POlsce byc moze bedzie w tym roku moj pierwszy raz (o ile moj chlopak pozwoli - zazdrosc ;-). KOBIETY - BADZCIE SOBA I ROBCIE TO, NA CO MACIE OCHOTE (W GRANICACH DOBREGO SMAKU). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aliki_Jw Re: TOPLESS W POLSCE IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 12:42 Ja rowniez w tym roku planuje topless i nie zamierzam sie nikim przejmowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiula Re: TOPLESS W POLSCE IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:11 W naszym spoleczenstwie pokutuje przekonanie, ze jest to w ogole powod do dyskusji, przejmowania sie, czerwienienia.... Po coz??? Daleko nam do bardziej liberalnego podejscia wlasnej seksualnosci - luzu!!!, moze kiedys nadrobimy stracony czas. Szkoda. Usmiech w strone odwaznych. Moze nie spala nas na stosie wlasnej hipokryzji ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarek Re: TOPLESS W POLSCE IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.pl 16.07.04, 13:12 a w czym problem ? ja sie zawsze odkad pamietam opalam topless :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: TOPLESS W POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 18:26 popatrzyłbym sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kozienice Re: TOPLESS W POLSCE 16.07.04, 20:52 Hi Dębki - plaże na prwawo i lewo od rzeki - normalna rzecz, zero problemów, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
allumeuse_21 Re: TOPLESS W POLSCE 19.07.04, 08:28 Plaza naturystow w Debkach na lewo od Piasnicy. niestety podczas opalania topless na publicznej plazy stare baby sie krzywia ze dziwki dzieci gorsza :( jakby dzieci damskiego cycka nigdy nie widzialy, mysle ze w reklamach tv jest wiecej nagosci niz na polskich plazach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makra Re: TOPLESS W POLSCE IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 22:19 Co do Ustki to nie pomogę, bo nie posiadam informacji... Natomiast plaż naturystów w Dębkach - super miejsce, pięknie,spokojnie, swobodnie, jednym słowem pełny luz. Naprawdę można wypocząć i niczym się nie przejmować. W Międzyzdrojach tez taka plaża się znajduje, ale tam to można spotkać "wystających" ekshibicjonistów..., przynajmniej odniosłam takie wrażenie. Polecam Dębki, tam odpoczywają bez skrępowania całe rodziny pa pa udanego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: TOPLESS W POLSCE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.04, 13:38 Dzięki za wszystkie opinie. Prawdopodobnie zdecyduję się na te "ryzykowne" posuniecie, jakim jest opalanie się topless na plaży w Polsce ;) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: TOPLESS W POLSCE IP: *.gorzow.mm.pl 25.07.04, 11:12 Opalanie się w toplesie wcale nie jest takie ryzykowne :) Pamiętam, że kiedy 9 lat temu po raz pierwszy opalałam się w toplesie wydawało mi się, że wszyscy co chwila spoglądają na mnie i komentują mój wygląd. Później zdałam sobie sprawę, że była to tylko moja błędna interpretacja spowodowana być może niepewnością sytuacji. Od tamtej pory topless jest jedynym strojem, w którym się opalam. Ponieważ lubię się opalać a mój mąż i dzeci uwielbiają pływać, co roku wyjeżdżamy nad morze, często też odwiedzamy pobliskie kąpieliska. Zawsze opalam się i kąpię w toplesie i nie budzi to żadnej sensacji. Jeśli czasem jakaś przechodząca osoba zawiesi na mnie dłużej wzrok, to chyba tylko z powodu małej popularności stroju topless w Polsce. Nigdy natomiast nie spotkałam się z czyjąś dezaprobatą. Uważam zatem, że zupełnie nie masz się czego obawiać. Przyjemnych wakacji :) Odpowiedz Link Zgłoś