Dodaj do ulubionych

Pobierowo, Rewal

IP: 62.233.181.* 27.07.04, 13:58
Kto był w zeszłym roku w Rewalu lub Pobierowie i wybrał się tam w tym roku???
Interesuje mnie dokładnie to czy coś od zeszłego roku uległo zmianie( np.
ceny, jakieś nowe lokale itd.)i czy w Rewalu jest jeszcze knajpka Robinson
Cruzoe??? Co ogólnie sądzicie o tych miejscach? Dzięki za informacje.
POZDRAWIAM CIEPLUTKO!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: pyro Re: Pobierowo, Rewal IP: 193.151.96.* 28.07.04, 09:00
      jest "robinson". mimo wysokich cen, bosman 0,5 - 7 zł zawsze pełno ludzi. fajna
      muzyczka, najczęście jakiś zespół albo dj. można się pobawić. poza tym
      dyskoteka dla dzieciaków "california" oraz "help".
      • Gość: magda Re: Pobierowo, Rewal IP: 62.233.181.* 28.07.04, 12:19
        dzięki z info. A gdzie jest ta dyskoteka HELP ( w której części Rewala), ja
        znam tylko Californię i Lagunę, czyli Help jest nowo otwarta?
        • Gość: pyro Re: Pobierowo, Rewal IP: 193.151.96.* 28.07.04, 18:41
          niewiem czy nowo otwarta, bo byłem tam po raz pierwszy. help jest zaraz przy
          zejściu do kutrów.
          • Gość: magda Re: Pobierowo, Rewal IP: 62.233.181.* 28.07.04, 20:19
            Wielkie dzięki za odpowiedź. Przy zejściu gdzie stoją kutry była Laguna
            widocznie zmieniła nazwę. Ja byłam w Rewalu już 4 razy i jakoś strasznie
            polubiłam to miasteczko, a w tym roku niestety wczasy nie wypaliły:-(
            POZDRAWIAM.
            • Gość: LIKOMA20 Re: Pobierowo, Rewal IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.08.04, 22:44
              wlansie wrocilam z Rewala, bylam tam pierwszy raz i mozna powiedziec ze w
              pracy, ale wieczorami udawalo nam sie z kadra wyskoczyc na balety i na
              szczescie trafilismy do Robinsona, swietny lokal polecam, spedzilam tam 5
              wieczorow i poznalam swietnych ludzi :) jest gdzie usiasc i podobno w
              przeciwienstwie do tamtego roku potanczyc :) muzyka dyskotekowa, zadnych
              lupanek no i wstep od 21 lat, co sie chwali :) polecam jeszcze raz, bede
              wspominac rewal bardzo dlugo i zrobie wsyztsko zeby pojawic sie tam za rok i
              zatanczyc pare kawalkow na parkiecie oczywiscie w robinsonie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka