magda.kot1 06.06.14, 14:39 Witam. Czy wiecie czasem gdzie w Polsce jest ciepłe,średniej temperatury morze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania-bell Re: Ciepłe morze 07.06.14, 17:17 Najcieplejsze jest morze w okolicach Mierzei Wiślanej (oczywiście woda zatokowa) oraz w okolicach Świnoujścia. Moje dotychczasowe pobyty nad morzem wykazały, że najcieplejsza woda była w Stegnie, potem w Niechorzu, Pobierowie i Karwi a najzimniejsza w Jastarni (nad morzem bo w zatoce była cieplutka) i Kołobrzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
marusmk Re: Ciepłe morze 08.06.14, 22:18 dnexter napisał(a): >..........bardzo cichą i spokojną miejscowość - Ostrowo za Jastrzębią Górą. ............czyste i szerokie plaże, wszechobecna cisza, brak tłoku No świnoujście to może nie jest- ale bez przesady www.youtube.com/watch?v=sbdMZMjbJRQ Odpowiedz Link Zgłoś
a_mcz Re: Ciepłe morze 08.06.14, 23:11 Myślę, że nasze morze ma wszędzie jednakową temperaturę. Rok temu spędzając wczasy w Sopocie była wyjątkowa ciepła woda, ale to chyba był jakiś nadzwyczajny przypadek. Przez stronę www.przymorzu.pl znalazłam nocleg zaraz przy plaży, która okazała się tak "wyjątkowa". Odpowiedz Link Zgłoś
domkinadmorzembalfala Re: Ciepłe morze 09.06.14, 17:56 Duzo zalezy tez od tego jaki prąd przyjdzie. Sa dni, kiedy woda jest rzeczywiście przyjemna, a są i takie ze ja nie wchodzę - jestem ciepłolubna :). W Ostrowie, o którym już ktoś wspominał, bardzo długo jest płytko. Idziesz i idziesz i woda jest do kolan. Dlatego szybko się nagrzewa. Zapraszam do mnie - mam jeszcze wolny domek do 05.07. Odpowiedz Link Zgłoś