dorciaszek 02.03.16, 13:06 Polecicie jakąs fajna miejscowość. Szukam jakiegoś ośrodka z wyżywieniem na wyjazd z dziećmi. Polećcie mi cos proszę. Od 4 lat jezdzilismy do Dębekl które wielbiłam ale już mi się znudziło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
helmutt1 Re: Okolice Zatoki Gdańska 04.03.16, 10:54 Dębki są nudne a w okolicy nie ma nic ciekawego. Na hel wyskocz. Odpowiedz Link Zgłoś
dziki0209 Re: Okolice Zatoki Gdańska 04.03.16, 17:12 Hel o rany , ale się rozmarzyłem, CUDOWNY, Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Okolice Zatoki Gdańska 09.03.16, 11:26 Zacisze Stegna, Sęk Karwia albo w innych okolicach Polo Pobierowo, Kaprys Niechorze. Podałam te miejsca w których byłam z dziećmi i mogę spokojnie polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
arekmiz Re: Okolice Zatoki Gdańska 10.03.16, 07:31 Natura Tour Jastarnia OW Półwysep. To dawny kolejowy ośrodek wczasowy, stołówka pamięta tamte lata, byłem mały jak tam bywaliśmy, czyli ponad 30 lat temu. Ale karmią dobrze. :-) Odpowiedz Link Zgłoś