Gość: ewa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.03.11, 12:45 Czy może ktoś wie kiedy i w jakich godzinach przyjmuje Bańczerowska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eryk Re: ginekolog IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.11, 14:53 Przykro mi ale nie wiem. Jak chcesz to ja przyjmuje 24/h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zięć cukrzycy Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 16:07 Ja też nie wiem, ale wiem, że przyjmuje Kowalski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: ginekolog IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.03.11, 16:15 Jeśli chodzi prywatnie w przychodni na Chrobrego to zadzwoń do rejestracji 74 842 24 14 i się zapytaj, bo różnie przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twój Adam Re: ginekolog IP: *.41.125.230.sub.mbb.three.co.uk 07.03.11, 16:22 Ewcia... Z okazji jutrzejszego Dnia Dobroci wybaczam Ci Twe lenistwo... :) W poniższym linku znajdziesz numery telefonów. Ale rozmowę telefoniczną musisz wykonać już sama, gdyż szczegółów Twoich problemów zdrowotnych już nie pamiętam tak szczerze mówiąc, choć opowiadałaś mi o nich całą noc, a ja potakiwałem głową, choć spać mi się chciało niemiłosiernie :) Ewcia... mam nadzieję, że jesteś przy nadziei, i tutaj moje najszczersze gratulacje. Jak będę w pobliżu, to myślę, że znowu się spotkamy i znowu <wymoderowano ze względu na złamanie regulaminu i zasad przyzwoitości>... Pozdrawiam. Twój Adam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twój Adam Re: ginekolog IP: *.41.125.230.sub.mbb.three.co.uk 07.03.11, 16:24 Ewcia, sorki... Tak się rozmarzyłem wspominając to i owo, że linka nie dołączyłem, co niniejszym czynię... Twój Adaśko www.rankinglekarzy.pl/lekarz/13540/Malgorzata-Banczerowska/ginekolog-ginekolog_poloznik/Walbrzych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: ginekolog IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.03.11, 16:50 Mój drogi Adamie, marzenia masz naprawdę niesamowite. Dziwi mnie, że na prawie każdym wątku na forum ktoś musi napisać, że autor wątku jest leniwy, że to już było itd itp. Jeśli masz problem z odpowiedzią to nie pisz. Forum jest m. in. od tego, żeby uzyskać jakieś informacje. Dziękuję mimo wszystko za link, choć mam ten numer, z tym, że akurat nikt nie odbierał. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciek Re: ginekolog IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.03.11, 18:45 chętnie zaglądnę i uzdrowię Odpowiedz Link Zgłoś