Gość: Drabinka IP: *.b.jawnet.pl 05.06.05, 19:18 Znacie jakieś fajne pola namiotowe? W fajnej okolicy, nie za drogie, z dostępem do sanitariatów? A moze napiszecie o takich, które lepiej omijać? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Drabinka Re: Pola namiotowe IP: *.b.jawnet.pl 05.06.05, 20:14 Nikt pod namiotami nie wypoczywa?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama. Wroc Re: Pola namiotowe IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.06.05, 22:38 napisze zeby nie bylo ze nikt nie chce Tobie pomoc:) nie wiem jak jest teraz ale z tego co slyszalam to mozna trafic na ladne pola namiotowe w Mielno- Uniescie. tam jest tego chyba pełno wiec warto zebys sie zorientowala. pelno jest roznych stron internetowych i tam tez pisza o polach namiotowych wiec znajdziesz napewno cos ciekawego. i sadze ze sanitariaty tez sa w miare czyste:) ale teraz chyba coraz czesciej nad morzem z domkow korzystaja niz z namiotow:) ale zycze udanych polowow i wakacji jak juz cos znajdziesz:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drabinka Re: Pola namiotowe IP: *.246.jawnet.pl 05.06.05, 22:50 Dzięki:) Po stronach inetrentowych wytrwale chodzę, ale zawsze lepiej usłyszeć opinie od osoby, która "była i przeżyła" niż przeczytać kilka suchych informacji:) A domki niestety przekaczają możliwości finansowe biednych uczniów...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama. Wroc Re: Pola namiotowe IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.06.05, 00:06 :) wiem cos o tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drabinka Re: Pola namiotowe IP: *.b.jawnet.pl 06.06.05, 14:25 A co np z Jastrzębią Górą? Był tam ktoś pod namiotem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: Pola namiotowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 16:48 kup sobie mapę kempingów w polsce. masz do wszystkich adresy i miejsca na mapie. a tanich pol namiotowych w sezonie i to nad morzem to nie znajdziesz. przecietne ceny to 6-10 zł za osobe + 7-12 zł za namiot do tego opłata klimatyczna i czasem nawet sanitariaty platne... szukaj na polu u gospodarza.. rok temu (tyle, ze w Bieszczadach) znalazłysmy za 3 zł za dobe od osoby i koniec, więcej opłat nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drabinka Re: Pola namiotowe IP: *.b.jawnet.pl 06.06.05, 17:59 > a tanich pol namiotowych w sezonie i to nad morzem to nie znajdziesz. > przecietne ceny to 6-10 zł za osobe + 7-12 zł za namiot do tego opłata > klimatyczna i czasem nawet sanitariaty platne... Bardzo dużo ofert, które przeglądałam, zawierało adnotację, że płaci się za osobę, ewentualnie jednorazową opłatę za rozbicie namiotu. Chyba nie jest więc tak źle jak piszesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: Pola namiotowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:36 tak, ale nie pisza o klimatycznym ktore nad morzem jest obowiazkowe. a widziałam wiele ofert gdzie jest takze doba za namiot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drabinka Re: Pola namiotowe IP: *.b.jawnet.pl 06.06.05, 20:58 a ile wynosi opłata klimatyczna? uiszcza się ją jednorazowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: Pola namiotowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:25 ostatnio było 1 zł na dobe dorosli 0,5 dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drabinka Re: Pola namiotowe IP: *.b.jawnet.pl 07.06.05, 15:28 Gość portalu: kaś napisał(a): > ostatnio było 1 zł na dobe dorosli 0,5 dzieci No to jeszcze nie tak źle... A do jakiego wieku nad morzem tytułują kogoś "dzieckiem":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drabinka Re: Pola namiotowe IP: *.b.jawnet.pl 07.06.05, 15:29 Oczywiście na końcu ostatniego zdania miał być "?" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juri123 Re: Pola namiotowe IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.05, 19:06 witam, może ja pomoge bo mam podobny problem a też "cisza w eterze". Więc w zeszłym roku byłem kolo Niechorza, w miejscowości Pustkowo na fajnym kempingu pod namiotem. Za 2dor+1dz+auto zapłaciłem 26zł. Na miejscu łazienki super czyste, babka cały dzień chodziła i sprzątała (ciepła woda 24h),korzystanie z lodówek w pawilonach za free, prąd do namiotu 3zł, hmm niewiem co jeszcze, może to że super bezpiecznie (właściel wszystkich kojarzył), i po 22 cisza nocna(dla mnie to duży plus) tutaj link www.pustkowo.hg.pl/kasia/, pisza o kwaterach ale pole namiotowe jest też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drabinka Re: Pola namiotowe IP: *.246.jawnet.pl 07.06.05, 19:28 Ogromne dzięki za odpowiedź:) Jedno pytanie - czy na opisanym przez Ciebie polu łazienki były za darmo? > witam, może ja pomoge bo mam podobny problem a też "cisza w eterze". Wogóle cos po postach na forum widać, że praktycznie nikt pod namioty nad morze nie jeździ... ]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juri123 Re: Pola namiotowe IP: 80.50.167.* 08.06.05, 06:24 w zasadzie tak, bo właściciel pobierał 1.5 lub 2 złote za wodę ale była to opłata dzienna i jedną ze składowych w tych 26zł na dobę, niebyło takiej patologi jak czasem bywa - prysznic 5zł/5min. Więc w sumie jak ktoś chciał to poranny i wieczorny prysznic bez problemos. A widzisz Ci pisze że kemping ok, bo ok, do plaży blisko (100-150m), ale piasek mi sie niepodobał (za gruby) i było tam troche piór (choć co wieczór sprzątali plaże), ja wolę taki dorobniutki jak w świnoujściu. Mówisz że nad morze, pod namiot nie jeżdża?, mi się wydaje, że teraz mało kto jeździ pod namiot skoro tak dużo jest dostępnych kwater, więc jak kogoś stać to jedzie na kwatere a reszta nie jedzie wogóle tylko dalej ciuła grosiki. Ja w każde wakacje biorę namiot i jadę autem z rodziną "gdzieś", tam szukan kwatery, jeśli znajdę coś naprawdę fajnego zostaję, a ja nie to namiocik tam gdzie mi pasuje. Raz tylko bardzo mi się niepodobało (bieszczady, wołkowyja) ale to inna bajka......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Pola namiotowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 08:44 Ależ jeździ się nad morze z namiotem i z przyczepą oczywiście - tylko może mniej się o tym pisze - ja polecam pole namiotowe w Gąskach - Pole Alfa badzo fajne i blisko morza pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boryska Re: Pola namiotowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:46 A ja polecam pole namiotowe w Sianożętach na ul. Ku morzu 3. To prywatne pole na około 40 namiotów, są czyste sanitariaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwwa Re: Pola namiotowe IP: 164.128.46.* 10.06.05, 09:28 Czy masz jakieś namiary na to pole namiotowe? Chciałam zapytać o ceny. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boryska Re: Pola namiotowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 16:52 www.lodzianka.afr.pl/info2.htm poszukaj telefonu na tej stronie Odpowiedz Link Zgłoś