IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 13:06
Czy w Mielnie sa jakies darmowe dyskoteki,imprezy itp czy na wszystko trzeba
kupowac wejsciowki?Pytam sie bo nie wiem ile brac ze soba kasy
Obserwuj wątek
    • andre3b Re: Mielno 14.06.05, 13:26
      Jest mnóstwo imprez plenerowychi...prawie plenerowych, czyli jakiś namiot, albo
      zadaszenie na kótre wejście jest gratis, chociaz najlepsze kluby i dyskoteki są
      oczywiście płatne Pozdrawiam
    • Gość: Koszalinnianin Re: Mielno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 13:31
      zabierz kupę kasy,a może jeszcze więcej:-) Tu jest mnóstwo atrakcji, które
      kosztują np. bunggi, skutery wodne i drogowe, rowery wodne, wesołe miasteczka,
      przejaszczki statkiem po Jamnie i wiele wiele innych:-)Wszyscy próbuje wycisnąć
      z turysty ostatni grosz i atrakcje są co dwa metry:-)
      • bemola Re: Mielno 16.06.05, 20:26
        atrakcji faktycznie sporo. duzo się tez dzieje na głównej promenadzie, pełno
        knajpek namiotów i muzyki. rok temu chyba w Unieściu było karaoke więc i
        pośpiewać mozna. najwieksza dyskoteka jest płatna, choć bardzo często panie mają
        wstęp wolny :)
    • panda15 Re: Mielno 16.06.05, 22:34
      Cześć!
      W Mielnie byłam dwa lata temu ale chyba od tamtej pory niewiele się zmieniło!
      Przy jednym z głownych deptaków bardzo blisko morza jest dyskoteka Troll i tam
      wejście kosztowało 1 zł (tzn. za każde jak wyszło się na chwile to za powtórne
      wejście też się płaciło)! Muzyka raczej fajna bardzo dużo ludzi się tam bawiło!
      W pobliżu jest też druga dyskoteka a w niej karaoke, nawet sporo ludzi śpiewało!
      Ogólnie mozna się nieźle pobawić!
      Było też bungi (sorry ale nie wiem czy dobrze napisałam)!
      Jak dla mnie dodatkowym atutem Mielna a raczej Unieścia (to obok, jedna
      miejscowość przechodzi w drugą) jest to że są pyszne świeże wędzone rybki!
      Ja w tym roku wybrałam Jastarnie bo nie lubie jeżdźić w to samo miejsce dwa
      razy, ale według mnie Mielno jest super, nie będziesz się tam nudził!
      Pozdrawiam i zyczę miłych wakacji!
      • Gość: ehr n Re: Mielno IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.06.05, 22:14
        w zeszlym roku za wejscie na wiekszosc imprez trzebabylo placic az 2 zl. ale
        bylo warto. a w trolu jest cudownie. ach
    • kasiunia62 Re: Mielno 23.06.05, 05:22
      słyszałam że woda jest tu lodowata!! A ja chcę się pokąpać!
      • Gość: bakero Mielno IP: 217.153.76.* 23.06.05, 12:44
        Wszystko zależy od prądów. Ale gwarantuje, że w Mielnie właśnie i wcałym dawnym
        woj. koszalińskim jest najczystszy Bałtyk.
        • kasiunia62 Re: Mielno 23.06.05, 16:35
          Ja jadę w sobotkę i spędzam w Mielnie tylko 3 dni ;( Niestety dłużej nie da rady
          już się nie mogę doczekać!!!
    • Gość: Bakero Mielno IP: 217.153.76.* 23.06.05, 12:13
      Oj tak...30.06 startuje do Mielna wlasnie (a dokladnie do Uniescia). To bedzie
      moja siodma tam wizyta, naprawde warto. Rok temu na disco w Trollu rozwalilem
      torebke stawowa, ale były tany!;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka