Dodaj do ulubionych

Dwie "fofozagadki"

IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.06, 19:02
Pierwsza przede wszystkim dla "muszelki" -
republika.pl/terakowski/DSCN0156.jpg - gdzie to? :)
Druga, bez specjalnej dedykacji -
republika.pl/nadmorskie_wierchy/latarnia.jpg - na której latarni
zrobione zostało to zdjęcie?
Pozdrawiam deszczowo!
Kuba :)
Obserwuj wątek
    • przedziwna1 Re: Dwie "fofozagadki" 17.12.06, 19:39
      Mysle ze wiem :) W jednym miejscu bylam osobiscie, drugie w necie widzialam :)
      Mowic czy czekac?
      • Gość: Kuba Dwie "fofozagadki" IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.06, 20:30
        Pierwszą zagadkę jeszcze zostaw proszę "muszelce", druga jest "Twoja" :)
        • jerzyfil Re: Dwie "fofozagadki" 17.12.06, 21:01
          Dla utrudnienia na zdjęciu nie pokazano odległości do Wrocławia mimo,że z
          latarni w pobliżu widać ją dobrze.muszelka zgadnie jaką latarnie mam na
          myśli.Pozdrawiam
    • Gość: muszelka Re: Dwie "fofozagadki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 20:52
      na pierwsze pytanie nie odpowiem,ale zapraszam wszystkich do obejrzenia na
      żywo;przybyło trochęnowych drogowskazów.Na drugie pytanie nie znam
      odpowiedzi.Pozdrawiam M.
      • Gość: Kuba Twój ruch "przedziwna"... IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.06, 21:08
        ... :)
        • Gość: muszelka Re: Twój ruch "przedziwna"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 21:19
          dzięki za podpowiedż.nigdy nie byłam na żadnej latarni na górze z prozaicznej
          przyczyny;lęk w....ysokości
          • egraa Re: Twój ruch "przedziwna"... 17.12.06, 21:29
            A ja, a ja?! Wiem, psze pana, wiem! Ale ode mnie nikt nie oczekuje odpowiedzi :(
    • Gość: muszelka Re: Dwie "fofozagadki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 21:32
      to do dzieła egra
      • egraa Re: Dwie "fofozagadki" 18.12.06, 07:58
        Może podpowiem, póki co: kwadratowa u podstawy, wyżej ośmiokątna, jeszcze wyżej
        okrągła... I ,,wyrasta" z budynku". (Niestety, też mam lęk wysokości, mycie
        okien na 3 piętrze, to już narażenie życia)
        • przedziwna1 Re: Dwie "fofozagadki" 18.12.06, 08:40
          To co Egraa, jedziemy z odpowiedzia? Skoro Muszelka odgadla pierwsza zagadke to
          spokojnie moge napisac juz ze to Sarbinowo :)Tak przy okazji - fajny pomysl z
          tymi tabliczkami, Muszelko to tworzy sie spontanicznie czy gmina cos dziala?
          A druga zagadke oficjalnie nazwie Egraa ok? Bylam tam, nie raz, cudownie dlugo
          sie wlazi, to najwyzsza latarnia w Polsce,a jaki widok! Na Europe nawet!
          • egraa Re: Dwie "fofozagadki" 18.12.06, 09:28
            Świnoujście. A tak swoją drogą trochę szkoda (ale i trochę fajnie), że zrobiło
            się tu TWA. Tylko Kuba + 3 nadmorskie gracje :)
            • egraa Re: Dwie "fofozagadki" 18.12.06, 09:42
              P.S. A zdjęcie z latarni - kapitalne! Kręci mi sie w głowie od patrzenia na nie!
    • Gość: muszelka Re: Dwie "fofozagadki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 10:13
      drogowskazy znajdują się na prywatnej posesji i są pomysłem jej
      właściciela.Zawsze wzbudzają duże zainteresowanie, oby takich pomysłów było jak
      najwięcej.Odnośnie TWA ,myślę że troche ludzi podgląda te posty i niedługo
      zaczną pisac o czymś więcej niż dobre i złe kwatery ijak drogo jest nad polskim
      morzem. Odnośnie gracji bardzo podoba mi się to określenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka