wiktorka99 14.06.07, 17:57 witam potrzebuje opinii od Was na temat hotelu Neptun w lebie. Czy warto sie tam wybrac z dwuletnim dzieckiem? jaka jest plaza? ogolnie jaka jest leba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: italia Re: NEPTUN LEBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 18:07 Łeba jest dość spora, aczkolwiek mocno zatłoczona w sezonie. Co do Neptuna- to jeden z najlepszych hoteli na wybrzeżu:)Neptun ma wydzieloną swoją plażę, więc o tłok nie masz sie co martwić. Sam hotel jest super, ale te ceny.... Nie wiem tylko czy hotel nie jest przytłaczający jak dla 2-latka. To przecież stare zamczysko... Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorka99 Re: NEPTUN LEBA 14.06.07, 18:18 Mala ma malego bzika na punkcie zamkow tak wiec mysle ze bedzie ok. dziekuje za odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlie Re: NEPTUN LEBA IP: *.mddp.pl 20.08.07, 12:18 Wiktorka - byłaś już w Neptunie? ja jadę w tym tygodniu i ciekaw jestwem Twoich wrażeń Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorka99 Re: NEPTUN LEBA 21.08.07, 09:30 Tak w Neptunie bylam w lipcu, hotelik na dobrym poziomie , ja bylam 14 dni troszke pogoda nam nie dopisala ale wraz z mala corcia jestesmy zadowolone z wyjazdu. Smaczne jedzonko,dzieci maja swoje menu i nawet moj niejadek chetnie jadl.Neptun ma swoja plaze pare razy z niej korzystalysmy, sa lezaczki, bar letni, mozna zostawic reczniki, zabawki i isc na obiad. Polecam hotelik i oczywiscie łebe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabłubek Re: NEPTUN LEBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 06:38 no pewnie ,że hotel nad samym morzem,ale znam też ładne kwatery o podobnym standarcie ale tańsze .Neptun to trend i można pojechać na dobę lub dwie ale dwa tygodnie ... wolę te pieniądze przeznaczyć na dziecko ,które w wieku 2 lat i tak nie będzie pamiętać,że było w ...zamku.Ale pewnie jak się wróci z urlopu i powie się ,że byłam w hotelu Neptun to będą ci zazdrościć w przeciwieństwie do urlopu u..Kowalskiej,której nikt nie pamięta.Łącze pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc magda Re: NEPTUN LEBA IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.07, 09:19 oj jak Ciebie zazdrosc sciska , jak kogos stac to jedzie do neptuna a jak nie to wybiera kwatere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadłubek Re: NEPTUN LEBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 12:01 Pewnie że tak ,każdy wybiera to na co go stać.A mnie nic nie ściska ,tylko wyraziłam swoją opinię a to mi wolno.Rozbawiło mnie stwierdzenie,że 2 letnie dziecko lubi ,,zamki,, Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorka99 Re: NEPTUN LEBA 23.08.07, 09:27 Ja nie musze dziecku "zamieniac" hotel albo inne przyjemnosci, moje dziecko ma to i to, bo stac mnie na to. A na moich znajomych "trend Neptun" nie dziala bo bywaja w lepszych hotelach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewadorotaola Re: NEPTUN LEBA 23.08.07, 14:14 Mozesz podac namiar na ta kwatere ktora jest w podobnym standardzie co Neptun? Odpowiedz Link Zgłoś
ewadorotaola do kadlubka 23.08.07, 14:27 do kadlubka bylo wczesniejsze moje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadłubek Re: do kadlubka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 21:53 Oczywiście ,że mogę podać choć nie są tak położone jak Neptun mają swój klimat Willa A.D1894, Dom Gościnny BD ,Akacja. Tam można wypocząć z dziecmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: &&& Re: NEPTUN LEBA IP: *.eranet.pl 16.06.07, 17:50 Elegancki hotel przy samej plaży . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: NEPTUN LEBA IP: *.crowley.pl 20.08.07, 16:02 Hotel przy plaży z widokami,ale te otoczenie...(nie bez kozery hotel sie odgrodził od reszty świata) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janet Re: NEPTUN LEBA IP: *.prw.pl 23.08.07, 16:06 Zastanawiałam się nad Neptunem, ale bardziej pod kątem romantycznego weekendu we dwojkę. Wydaje mi się, że choć akurat urokliwie położony hotel, nie jest wcale takim super miejscem dla dzieci - z prostej przyczyny - nie ma tam żadnej ofert dla dziecka, poza małym basenikiem, nawet nie ma żadnego placu zabaw. W fajnych hotelach zagranicą mogę liczyć już na fajnych animatorów, zajęcia z dziećmi itd, nie wspominając o pogodzie itd.( i to za połowę ile tu trzeba płacić). Wydaje mi się, że dwa tygodnie z dzieckiem i płacenie za to kilkanaście tysięcy (doba od osoby w sezonie to ok. 700 zł), tak jak piszesz - ze słabą pogodą ( a wtedy bardzo by się przydały jakieś atrakcje dla dzieci) - to nieporozumienie. Super miejsce na weekend, albo w konferencję:), a na długi wyjazd rodzinny - nie zdecydowałabym się. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorka99 Re: NEPTUN LEBA 23.08.07, 16:31 Oczywiscie zgadzam sie ze to miejsce nie jest dostosowane dla malych dzieci.Jutro wyjezdzamy do hotelu z animatorami i do kraju ze 100% pogoda (slonce). Wyjechalysmy do Neptuna bo niestety musialysmy tylko we dwie z mezem pewnie bym nie pojechala, nie lubi takich klimatow, Wolalam byc z dzieckiem w lebie niz w konstancinie. A na romantyczny weekend hotelik jak najbardziej polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janet Re: NEPTUN LEBA IP: *.prw.pl 23.08.07, 16:38 A były tam jeszcze jakoś wiecej dzieci, Twoja córka miała towarzystwo? Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorka99 Re: NEPTUN LEBA 23.08.07, 17:14 Dzieci bylo sporo, w hotelu tylko dwojka ale w wieku mojej malej , ale moja corka az tak bardzo jeszcze nie ciagnie do innych dzieci.:)) Odpowiedz Link Zgłoś