madziejka2 Re: Kąty Rybackie OW AMBER 17.05.08, 17:10 Już raz pisałam o pobycie w Kątach: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=595&w=12334408&a=14006919 I byliśmy właśnie w ośrodku Amber. Właścicielka super, ośrodek również, polecam szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
madziejka2 Re: Kąty Rybackie OW AMBER 22.05.08, 21:46 Prosto z ośrodka jest wejście do lasu i idzie się fajną scieżką leśną. W bardziej mokre lato mogę być niestety komary. Ośrodek jest czymś tak spisikany, że ani jeden nie przejdzie przez ogrodzenie. :) Dzieciaki swobodnie mogą bawić się na terenie ośrodka do późna. A i bezpiecznie, bo właścicielka pilnuje by każdy za sobą zamykał furtkę. Ale miało być o dojściu do plaży. My na spokojnie i to często dwa razy dziennie chodziliśmy z naszym maluszkiem, wtedy trzylatkiem. Byliśmy tam również w zeszłym roku. Mnie to nie przeszkadza. Owszem spacer np. wózkiem tą ścieżką możliwy raczej nie jest. Ale to trzeba iść wtedy do głównego deptaku. Głównym deptakiem wychodzi się na plażę strzeżoną. Ze ścieżki z ośrodka na dziką plaże. Jest to i plus, jak ktoś lubi mieć większy kawałek plaży dla siebie. Strzeżoną z tego miejsca się widzi spokojnie, więc dojście do niej to spacerek max. 10 min. Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku. Ja do Kątów pewnie jeszcze nie raz wrócę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś